Horoscop 16 decembrie. Una dintre zodii face exces de zel

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
16/12/2017, 08:15
Horoscop 16 decembrie. Una dintre zodii face exces de zel

BERBEC

Există pericolul unor excese de autoritate, în chestiuni care nu cer aşa ceva. Poţi strica relaţii importante doar pentru că nu ai chef să faci unele concesii. Mâine ai putea regreta ieşirile de azi…

TAUR

Te-ai putea păcăli singur crezând că un gest dur sau o replică acidă te-ar putea proteja de amestecul altora în treburile tale. Uneori, nimic nu poate împiedica intervenţia celor din jur. Iar alteori, e suficient să respingi ajutorul oferit cu blândeţe.

GEMENI

Încerci să îţi ceri drepturile, dar faci acest lucru într-un context prea ambiguu pentru un astfel de demers. Ar fi mai înţelept să laşi aceste preocupări pentru altădată.

RAC

Ai putea fi tentat să priveşti într-o singură direcţie, acolo unde lucrurile nu sunt aşa cum ţi-ai dori, deşi ai şi suficiente motive de bucurie sau de mulţumire. Depinde numai de tine să menţii un echilibru.

LEU

Te grăbeşti să-i caracterizezi pe cei cu care colaborezi, dar trebuie să ai mai multă răbdare în aceste chestiuni, să acumulezi informaţii în timp, altfel, ai putea trage concluzii greşite.

Horoscop 15 decembrie. Capricornului îi merge bine sentimental

FECIOARĂ

Doriţi mult să faceţi o schimbare sau să începeţi ceva nou. Traversaţi o perioadă dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Nu staţi prea bine cu banii, dar nu vă faceţi griji.

BALANŢĂ

O rudă mai în vârstă reuşeşte să vă tempereze dorinţa de a obţine venituri riscante.
Nu vă sacrificaţi tot timpul liber pentru interese materiale. Nu merită să vă neglijaţi prietenii!

SCORPION

Este posibil să începeţi o nouă etapă în viaţa socială şi pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubită şi călătoriile.

SĂGETĂTOR

Nu este o zi favorabilă investiţiilor. Evitaţi speculaţiile. Nu căutaţi să obţineţi sume necuvenite, pentru că riscaţi să aveţi necazuri!

CAPRICORN

Vă aflaţi într-o perioadă favorabilă contactelor sociale şi relaţiilor sentimentale, dar şi pe plan social. Survin schimbări de program din cauza invitaţiei la o petrecere.

VĂRSĂTOR

Sunteţi decis să rezolvaţi o problemă de familie, pe care aţi tot amânat-o. Sunteţi nevoit să faceţi câteva drumuri şi cheltuieli destul de mari. Aveţi grijă de bani.

PEŞTI

Sunteţi hotărât să începeţi ceva nou. Este o zi favorabilă activităţilor intelectuale şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate.  

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×