Horoscop 15 septembrie! Una dintre zodii trăieşte ziua la care a visat

Filon Stan   
în Hotnews
15/09/2017, 00:02
Horoscop 15 septembrie! Una dintre zodii trăieşte ziua la care a visat

Una dintre zodii realizează că ziua mult aşteptată a sosit. Şeful vă va chema la el în birou şi vă va propune să luaţi în primire noua funcţie. Nu vă pierdeţi cu firea chiar acum!

BERBEC

Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore suplimentare.
Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dvs., încearcă să va atragă într-o ceartă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

TAUR

S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie.

GEMENI

Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Aveţi întâlniri plăcute cu prietenii.

RAC

Un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă.

LEU

Începeţi ziua agitat şi nervos, fiindcă aveţi nevoie urgent de o sumă mare de bani şi nu găsiţi pe nimeni dispus să vă împrumute. Păstraţi-vă calmul!

FECIOARĂ

Resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate. Nu vă faceţi griji, se va rezolva nesperat de uşor!

Horoscop 15 septembrie. Vărsătorii, cam brutali chiar şi cu cei pe care îi iubesc

BALANŢĂ

Se pare că vă treziţi indispus şi sunteţi irascibil toată dimineaţa. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, s-ar putea să declanşaţi un conflict la locul de muncă.

SCORPION

La locul de muncă are loc o schimbare importantă, pe care o aşteptaţi de mai mult timp. Acum, când se întâmplă în sfârşit, nu trebuie să vă pierdeţi cumpătul, ci să profitaţi cât mai repede pentru a obţine mult mai multe avantaje de pe urma noilor împrejurări.

SĂGETĂTOR

Vă întâlniţi cu un prieten care se comportă ciudat şi începeţi să vă întrebaţi ce a păţit de s-a schimbat atât de mul într-un timp atât de scurt.

CAPRICORN

Se apropie momentul potrivit pentru o călătorie de afaceri. Pentru ca aceasta să aibă succes deplin, este nevoie să vă daţi toată silinţa necesară şi să fiţi atent chiar şi la cele mai mici amănunte.

VĂRSĂTOR

Uneori, sunteţi prea brutal cu persoanele pe care le iubiţi. Chiar dacă acestea ştiu că acţiunile dumneavoastră nu izbucnesc ca urmare a unor resentimente, le vine greu să tolereze un astfel de comportament.

PEŞTI

Trebuie să mai aveţi răbdare, înainte de a vă lansa în cheltuieli. Deocamdată sunteţi în faza în care trebuie să economisiţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×