Horoscop 15 martie. Una dintre zodii petrece, chiar şi fără chef

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
14/03/2018, 00:00
Horoscop 15 martie. Una dintre zodii petrece, chiar şi fără chef

BERBEC

Berbecul va petrece în această zi, chiar dacă n-are absolut niciun chef. Un cunoscut vrea să organizeze o zi memorabilă, însă gândul vă este în sfera ataşamentelor personale. N-aveţi nici cel mai mic interes pentru distracţie şi vă întrebaţi dacă nu cumva e ceva în neregulă cu voi. Apoi, seara va avea loc un dialog dificil între dvs. şi un membru al familiei, în timpul căruia fiecare dintre voi o să va exprimaţi plângerile şi nemulţumirile. O să vă enerveze atât de tare, încât petrecerea prietenului vostru o să devină brusc interesantă.

TAUR

Taurul pe 15 martie 2018 îşi va termina un proiect care ţine de ceva vreme şi va primi o recompensă foarte mare pentru el. Acest premiu va fi o avansare rapidă în carieră, sau o creştere a salariului. Oricum, veţi avea un motiv pentru a vă sărbători realizările. Seara veţi merge la un restaurant, unde fiecare dintre cei adunaţi va ridica cu plăcere un pahar cu băutură în cinstea voastră. Totuşi, nu exageraţi cu alcoolul. Nu e de dorit ca noul şef să apară în imagini compromiţătoare pe Facebook, chiar înainte să-şi preia postul.

GEMENI

Pentru Gemeni, această zi va lăsa un gust neplăcut. Veţi înţelege că o persoană în care aţi avut încredere de câţiva ani considerându-l ce mai bun prieten, nu este. El vă va pune în dificultate în cel mai nefericit moment, atunci când vă aflaţi la doar un pas de avansarea în carieră. Încercaţi să supravieţuiţi acestui moment cât mai calm posibil. Încă aveţi timp să atingeţi obiectivele carierei, iar persoana care v-a trădat va regreta acest lucru, de multe ori. De foarte multe ori.

RAC

Racul pe 15 martie 2018 va înregistrat câteva mici succese, dar principalele lor dorinţe vor rămâne din nou neîndeplinite. Principalul lucru important pentru tine în această zi va fi răspunsul la o întrebare pe care o tot pui fostei tale iubite. O să vă roadeţi unghiile aşteptând toată ziua un răspuns. Acesta va veni spre seară şi va fi: „Nu, nu vreau să fiu într-o relaţie cu tine”. Nu o luaţi ca pe un eşec, ci ca pe o problemă minoră. Tu şi această persoană chiar nu sunteţi pe acelaşi val, veţi vedea asta mai târziu, când vă întâlniţi cu altcineva.

Horoscop 15 martie. Balanţa află ce este zgârcenia

LEU

Leul în această zi va face o impresie de neşters unei persoane foarte influente. Nu este exclus să te invite în echipa sa de lucru, iar tu abia o să poţi să-ţi ascunzi bucuria. Cu toate acestea, în cele din urmă, după ce aţi gândit câteva ore, veţi refuza acest post. Nu vrei să pierzi prietenia colegilor tăi şi tot ce ai obţinut în locul tău actual de lucru. Apropo, colegii dvs. vor fi incantati sa auda de la dumneavoastra ca sunteti inca parte din echipa lor.

FECIOARĂ

Fecioarele trebuie să aleagă astăzi un fel de accesoriu pentru maşina lor. Puteţi decide această problemă mult mai rapid şi mai uşor dacă utilizaţi Internetul. Aveţi grijă când plasaţi comanda, totuşi. S-ar putea să comandaţi exact ce nu vă trebuie. Mai spre seară aveţi discuţie pe această temă cu partenerul dumneavoastră, care nu înţelege pasiunea voastră pentru maşini şi pare destul de supărat că aţi dat banii pe un moft. Dumneavoastră, evident, aveţi altă părere.

BALANŢĂ

Balanţa în această zi va descoperi o nouă faţă a partenerului său. Acest aspect te va surprinde, dar nu te vei supăra foarte tare, îl bănuiai întotdeauna de zgârcenie. După cum se dovedeşte, partenerul dvs. este de fapt foarte zgârcit şi va face public nişte observaţii foarte deranjante care vizează organizaţiile de caritate. În secret, ca să vă răzbunaţi pe el, donaţi o sumă mare de bani unei anumite organizaţii. Apoi, vă faceţi planuri cum să-l scăpaţi de această boală a zgârceniei.

SCORPION

Scorpionii în această zi îşi vor salva un coleg de muncă de la concediere.Astfel, îl veţi ajuta pe unul dintre colegii dvs. mai în vârstă, cu o mare experienţă în domeniu, dar care are o problemă personală şi nu poate să-şi termine proiectul. În cursul colaborării, vorbiţi despre o varietate de subiecte (inclusiv hobby-ul comun). După cum se dovedeşte, colegul tău cunoaşte în detaliu multe secrete ale branşei şi este de acord să le împartă cu dumneavoastră, pentru că l-aţi ajutat. Veţi câştiga un prieten foarte inţelept.

SĂGETĂTOR

Sagetatorul va putea petrece această joi într-un mod maxim productiv. Veţi termina chiar şi proiectul cu care v-aţi luptat fără succes de câteva luni. Lăsându-l în urmă, vă veţi concentra asupra noilor afaceri, decis fiind să nu mai pierdeţi atât de mult timp pe lucruri foarte complicate şi care în final nu aduc decât dureri de cap. În această notă, poate e o idee bună să vă analizaţi şi relaţia personală. S-ar putea să constataţi acelaşi lucru.

CAPRICORN

Capricornii pe 15 martie vor fi foarte melancolici. Orice s-ar întâmpla, astăzi zburaţi pe un nor şi nimic pare că nu vă poate scoate din această stare. Dar se pare că cineva tot are ac de cojocul vostru, iar acela este partenerul dumneavoastra. Vă aduce la cunoştinţă nişte facturi neplătite şi vă distruge melancolia într-o clipită. Totuşi, vă recăpătaţi starea până seara, pentru că rezolvaţi elegant problema.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor petrece această zi înconjuraţi de persoane foarte sofisticate. Pentru a le atrage, va trebui să vă amintiţi tot ce ştiţi despre psihologie şi elocvenţă. Ca urmare, potenţialii clienţi ai întreprinderii dvs. vor da un răspuns ambiguu despre o eventuală cooperare. Nu veţi fi mulţumit de acest răspuns şi veţi continua să vă consolidaţi baza de clienţi cu ajutorul altcuiva. Apropo, experienţa într-un astfel de dialog complex va fi foarte utilă pentru dvs.

PEŞTI

Pestii astazi nu ar trebui sa caute un sens ascuns in cuvintele spuse de altii. Dacă vă jucaţi de-a detectivul privat, nu veţi realiza nimic. Oamenii din jurul tău vor fi extrem de oneşti şi sinceri cu tine. Cu cât înţelegi mai devreme acest fapt, cu atât e mai bine. În plus, una dintre rudele tale poate fi ofensată de suspiciunea ta nerezonabilă, iar această persoană nu va mai vorbi cu tine niciodată. Nu vrei asta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×