Horoscop 15 februarie. Una dintre zodii are noroc în afaceri

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
14/02/2018, 19:45
Horoscop 15 februarie. Una dintre zodii are noroc în afaceri

BERBEC

Dacă intenţionaţi să demaraţi o afacere sau un proiect nou, puteţi fi optimist. Aveţi şanse să găsiţi cea mai bună cale de a va pune planurile în aplicare şi de a obţine susţinere financiară. În ceea ce priveşte sănătatea nu se întrevăd probleme deosebite, dar va sfătuim să acordaţi mai mult timp odihnei.

TAUR

Se anunţa o zi deosebit de plăcută, mai ales în plan sentimental. Nu este exclus să discutaţi despre o eventuală căsătorie.  În ceea ce priveşte banii, chiar dacă situaţia actuală nu va încânta, puteţi conta pe sprijinul unei persoane apropiate. Atenţie la tendinţa de a neglija chestiuni importante în activitatea profesională şi în afaceri!

GEMENI

In prima parte a zilei s-ar putea sa intampinati mici dificultati financiare, dar sunt sanse sa le depasiti destul de repede. Contextul astral de azi este favorabil activitatilor artistice, şi nu proiectelor financiare. V-aţi putea confrunta cu ghinion. Talentul, creativitatea si originalitatea va pot ajuta sa va faceti remarcat in societate. Va recomandam sa nu neglijati problemele familiale.

RAC

S-ar putea ivi şansa să faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, cu experienţă în afaceri, care este dispusă să va înveţe câte ceva. S-ar putea că această întâlnire să va stimuleze să faceţi planuri îndrăzneţe. Dacă sunteţi perseverent şi aveţi răbdare, puteţi reuşi tot ce v-aţi propus. Eastrolog.ro va sfătuieşte să nu va bazaţi doar pe intuiţie şi să analizaţi totul la rece.

LEU

Se anunţa o zi obositoare, cu multă alergătura, dar rezultatele eforturilor depuse pot fi deosebite. Se pare că va pregătiţi pentru o călătorie în interes profesional sau de afaceri, care ar putea reprezenta un mare pas înainte în carieră. Partenerul de viaţă va încurajează. Va sfătuim să nu neglijaţi odihnă.

Horoscop 15 februarie. Balanţa îşi găseşte casă

FECIOARĂ

S-ar putea să va preocupe finalizarea unei lucrări de reparaţii sau modernizare în locuinţa. O persoană apropiată ar putea fi dispusă să va ajute cu bani, dar va încerca să-şi impună ideile. Va sfătuim să evitaţi o ceartă, pentru că riscaţi să rupeţi relaţiile! În general, azi ar fi bine să evitaţi orice discuţie în contradictoriu. Ghinion cumplit în ce priveşte relaţiile.

BALANŢĂ

Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema legata de locuinta. Daca v-ati propus sa cumparati o locuinta noua, azi s-ar putea sa descoperiti o oportunitate care corespunde dorintelor si posibilitatilor dumneavoastra.
Este posibil ca o femeie mai in varsta din familie sa se opuna planurilor dumneavoastra, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va lasati influentat.

SCORPION

Se intrevede o zi buna pe plan profesional si in afaceri, dar si in viata personala si sociala. In prima parte a zilei sunteti plin de energie si reusiti sa-i mobilizati pe cei din jur. Partenerul de viata va sustine. Va sfatuim sa profitati de ideile originale care pe care le aveti astazi. Aveti posibilitatea sa faceti planuri de viitor pe termen lung.

SĂGETĂTOR

În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să găsiţi o soluţie originală pentru o problemă profesională. Nu ar fi de mirare că unii colegi să devină invidioşi şi să înceapă să va bârfească.  După-amiază s-ar putea că o persoană mai în vârstă să va facă reproşuri nemeritate. Va recomandăm să nu va lăsaţi provocat, deoarece ghinionul ar putea face ca tot ce aţi construit dimineaţa să se destrame seara!

CAPRICORN

S-ar putea sa incepeti un proiect nou, la care va ganditi de ceva vreme. Aveti toate sansele ca proiectul sa reuseasca si sa va aduca beneficii frumoase. Ar fi bine sa acceptati ajutorul unui prieten, ca sa treceti cu bine peste toate obstacolele. Va sfatuim sa va temperati spiritul critic si sa nu provocati discutii in contradictoriu. Evitati speculatiile!

VĂRSĂTOR

Aveti idei originale, care va ajuta sa obtineti castiguri suplimentare. O persoana apropiata ar putea sa va propuna sa colaborati intr-o afacere sau sa va ofere un nou loc de munca. Va sfatuim sa nu acceptati oferta pana cand nu o analizati cu atentie. Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de viată. S-ar putea ca totul să fie năruit de ghinion.

PEŞTI

Este o zi buna pentru a pune bazele unor colaborari sau asocieri si pentru a lua decizii in privinta unor contracte sau investitii. In plan sentimental, totul ar trebui sa decurga fara probleme. Contextul astral al zilei este favorabil planurilor de viitor. Chiar daca sunteti convins ca aveti dreptate, va recomandam sa respectati parerile celorlalti.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×