Horoscop 15 decembrie. Una dintre zodii constată că nu-i merge nimic

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
15/12/2017, 08:15
Horoscop 15 decembrie. Una dintre zodii constată că nu-i merge nimic

BERBEC

Pot avea loc schimbări benefice în relaţiile dvs. sentimentale. Sunteţi comunicativ şi aveţi ocazia să vă împrieteniţi cu o persoană deosebită. Nu este exclus ca această relaţie să ducă la o căsătorie.

TAUR

Cu toate că vă simţiţi în formă, este posibil să constataţi că nu vă reuşeşte aproape nimic. Se pare că sunteţi confuz şi vă lipseşte simţul practic. E posibil să fiţi înţeles greşit de cei din jur.

GEMENI

Încasaţi o sumă considerabilă, de pe urma unei afaceri. Deşi se poate spune că acum aveţi bani, nu faceţi investiţii şi nici călătorii lungi.

Horoscop 15 decembrie. Balanţele îşi neglijează prietenii

RAC

Chiar dacă sunteţi foarte aglomerat, aveţi suficientă energie pentru a face faţă tuturor problemelor. Aveţi ambiţia să mergeţi până la capăt, indiferent de obstacole.

LEU

Aveţi posibilitatea să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale, care vă poate schimba viaţa. Cineva apropiat vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult.

FECIOARĂ

Doriţi mult să faceţi o schimbare sau să începeţi ceva nou. Traversaţi o perioadă dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Nu staţi prea bine cu banii, dar nu vă faceţi griji.

BALANŢĂ

O rudă mai în vârstă reuşeşte să vă tempereze dorinţa de a obţine venituri riscante. Nu vă sacrificaţi tot timpul liber pentru interese materiale. Nu merită să vă neglijaţi prietenii!

SCORPION

Este posibil să începeţi o nouă etapă în viaţa socială şi pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubită şi călătoriile.

SĂGETĂTOR

Nu este o zi favorabilă investiţiilor. Evitaţi speculaţiile. Nu căutaţi să obţineţi sume necuvenite, pentru că riscaţi să aveţi necazuri!

CAPRICORN

Vă aflaţi într-o perioadă favorabilă contactelor sociale şi relaţiilor sentimentale, dar şi pe plan social. Survin schimbări de program din cauza invitaţiei la o petrecere.

VĂRSĂTOR

Sunteţi decis să rezolvaţi o problemă de familie, pe care aţi tot amânat-o. Sunteţi nevoit să faceţi câteva drumuri şi cheltuieli destul de mari. Aveţi grijă de bani.

PEŞTI

Sunteţi hotărât să începeţi ceva nou. Este o zi favorabilă activităţilor intelectuale şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×