Horoscop 14 septembrie! O zodie are probleme grave cu banii

Filon Stan   
în Hotnews
14/09/2017, 00:15
Horoscop 14 septembrie! O zodie are probleme grave cu banii

Horoscop 14 septembrie! O zodie se confruntă cu probleme financiare! Pentru nativii din această zodie se anunţă o zi destul de grea, mai ales din punct de vedere financiar. Trebuie să aibă grija ca lipsa banilor să nu ducă la certuri cu partenerul de viaţă.

BERBEC

Se pare ca nu aveţi chef de vorbă cu nimeni şi vă lipseşte inspiraţia. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, precum şi călătoriile lungi. Puteţi avea succes în activităţile casnice. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

TAUR

Aveţi multe probleme de rezolvat, dar nu prea vă simţiţi în formă. Ar fi bine să nu vă asumaţi riscuri, pentru că este puţin probabil să aveţi succes.

GEMENI

Aflaţi de la o rudă îndepărtată o veste care vă indispune şi vă dă programul peste cap. Este posibil să plecaţi într-o călătorie lungă, neprevăzută.

RAC

Intenţionaţi să începeţi mai multe treburi deodată. Nu uitaţi că graba strică treaba! Nu speraţi la câştiguri uşoare, pentru că nu prea aveţi şanse.

LEU

Problemele financiare vă îngrijorează, păstraţi-vă cumpătul şi ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

FECIOARĂ

Fiţi mai atent la cheltuieli, ca să nu aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Cel mai bine ar fi să mergeţi împreună la cumpărături. Fiţi mai flexibil!

Horoscop 14 septembrie. Săgetătorul este spectator la certuri grave

BALANŢĂ

S-ar putea să fiţi nervos din cauza unor probleme financiare. Dacă nu reuşiţi să vă păstraţi calmul, riscaţi să nu vă terminaţi treaba la serviciu şi să vă certaţi cu colegii.

SCORPION

Nu reuşiţi să vă reglaţi programul aşa cum v-aţi dori, astfel că nu veţi reuşi să îndepliniţi toate obligaţiile care vă revin, la locul de muncă. Asta deja înseamnă mare aglomeraţie pentru săptămâna viitoare.

SĂGETĂTOR

Disputele care au loc în familie vă împiedică să vă relaxaţi, aşa că aţi face mai bine să căutaţi o oră de linişte într-un loc mai retras, alături de un prieten vechi.

CAPRICORN

O persoană de sex opus vă soarbe din ochi, dar încă nu ştie ce comportament să adopte faţă de dumneavoastră. Şi nici nu faceţi vreun gest, oricât de mărunt, pentru a o încuraja. Păstraţi în continuare o atitudine de expectativă.

VĂRSĂTOR

Banii constituie o problemă stringentă şi, în lipsa lor, apar şi discuţii cu persoanele apropiate. Aveţi grijă să nu vă certaţi serios tocmai în momentele în care ar trebui să daţi dovadă că puteţi să vă sprijiniţi reciproc!

PEŞTI

Nu vă place ca persoane străine să se implice în viaţa dumneavoastră personală şi le spuneţi acest lucru într-un mod foarte clar. Posibil să se supere, dar mai bine aşa, decât să vă deranjeze într-una.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×