Horoscop 14 decembrie! Una dintre zodii trebuie să se ţină departe de prieteni!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
14/12/2017, 08:15
Horoscop 14 decembrie! Una dintre zodii trebuie să se ţină departe de prieteni!

BERBEC

Din cauza oboselii şi a nerăbdării deveniţi irascibil şi nu reuşiţi să vă controlaţi. Riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu cei din jur.

TAUR

Sunteţi iritat şi nu este exclus să aveţi o reacţie dură faţă de partenerul de viaţă. Este indicat să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi călătoriile.

GEMENI

Sunteţi excesiv de critic şi riscaţi să vă îndepărtaţi prietenii. S-ar putea să primiţi veşti de la o rudă din altă localitate. Spre seară vă regăsiţi calmul şi echilibrul.

RAC

Nu reuşiţi să vă respectaţi programul din cauza unor evenimente neaşteptate. S-ar putea să aveţi musafiri sau să fiţi invitat la rude.

LEU

Nimic nu vă este pe plac, nimeni nu vă intră în voie. Aceasta atitudine riscă să vă creeze probleme la serviciu şi în relaţiile cu persoana iubită.

FECIOARĂ

O serie de evenimente neaşteptate vă împiedică să vă respectaţi programul. Nu este un moment bun pentru afaceri, întrucât s-ar putea să suferiţi un eşec care să vă descurajeze.

Horoscop 14 decembrie. Scorpionul aleargă după bani şi uită de sentimente

BALANŢĂ

Faptul că aţi investit o sumă serioasă într-o afacere nerentabilă vă afectează starea de spirit şi relaţiile cu cei din jur. Traversaţi o perioadă mai dificilă şi aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic.

SCORPION

Ambiţia de a vă îmbunătăţi situaţia financiară vă poate face să neglijaţi planul sentimental. Nu este exclus să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă.

SĂGETĂTOR

Aveţi soluţii originale pentru orice problemă şi sunteţi apreciat de colegi şi de partenerul de viaţă. Profitaţi de acest context favorabil!

VĂRSĂTOR

Aveţi tendinţa să vă enervaţi foarte uşor şi să reacţionaţi impulsiv faţă de cei din jur. Atenţie: riscaţi să jigniţi persoane apropiate! Familia vă apreciază pentru hotărârea pe care o luaţi în privinţa unei călătorii.

CAPRICORN

Intervin mereu lucruri neprevăzute, aşa că nu vă faceţi un program foarte strict. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes personal.

PEŞTI

E posibil să fiţi nervos din cauza unei discuţii în contradictoriu cu un partener de afaceri. Nu vă faceţi griji! Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×