Horoscop 13 octombrie! Una dintre zodii se ceartă cu aproape toţi prietenii săi

Filon Stan  Claudia Mîţoi  
înHotnews
13/10/2017, 14:34
Horoscop 13 octombrie! Una dintre zodii se ceartă cu aproape toţi prietenii săi

Una dintre zodii au relaţii tensionate cu prietenii, din cauza principiilor pe care le susţine cu încăpăţânare. Prietenii vă ajută să treceţi mai uşor peste o deziluzie sentimentală.

BERBEC

S-ar putea să întâmpinaţi probleme financiare, însa nu este cazul să vă demoralizaţi. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

TAUR

Aveţi succes pe plan sentimental şi în societate. Primiţi veşti bune, datorită cărora vă schimbaţi programul. Este o zi bună pentru planuri de viitor, în legătură cu o afacere.

GEMENI

Relaţiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le susţineţi cu încăpăţânare. Prietenii vă ajută să treceţi mai uşor peste o deziluzie sentimentală.

RAC

Faceţi planuri de vacanţă împreună cu persoana iubită. Sunteţi bine dispus, pentru că vă simţiţi înconjurat de prieteni adevăraţi.

LEU

S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Puteţi să vă faceţi proiecte de viitor şi să vă folosiţi cunoştinţele teoretice.

Horoscop 13 octombrie. Săgetătorii au de alergat

FECIOARĂ

Traversaţi un moment favorabil, în care aveţi posibilitatea să vă asumaţi noi responsabilităţi sau să începeţi o activitate extraprofesională.

BALANŢĂ

Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu pornirea unei afaceri. Prietenii şi partenerul de viaţă vă susţin şi vă ajută cu sfaturi utile.

SCORPION

Nu vă faceţi un plan strict pentru astăzi. Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, iar după-amiază aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei.

SĂGETĂTOR

Aveţi mult de alergat pentru nişte acte legate de o moştenire. Spre seară, vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie în interes familial, împreună cu partenerul de viaţă.

CAPRICORN

Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu o afacere rentabilă, care vă va îmbunătăţi radical situaţia financiară. Relaţiile cu prietenii şi cu rudele sunt foarte bune.

VĂRSĂTOR

Intuiţia vă ajută să faceţi schimbări importante în plan social. Pentru aceasta însă sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, împreună cu un prieten.

PEŞTI

Aveţi şansa să găsiţi un serviciu mai bine plătit sau să fiţi promovat. Veţi avea responsabilităţi mai mari, dar şi câştigurile vor fi pe măsură.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×