Horoscop 13 noiembrie. O zodie va fi pedepsită. Vezi cine va avea noroc la bani

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
12/11/2017, 19:52
Horoscop 13 noiembrie. O zodie va fi pedepsită. Vezi cine va avea noroc la bani

Berbec: Săptămâna este concentrată asupra muncii, iar după program înveţi ceva nou care te-ar putea ajuta să avansezi în carieră. Taur: În timp ce ceilalţi se conformează cu strictete regulilor, tu vei fi mai relaxat. Mai mult, îndrăzneşti să pui în practică ceea ce gândeşti. 

Gemeni: Va fi o zi grea pentru tine. Tot ceea ce visai să se întâmple astăzi pare că se năruie chiar din primele ore ale dimineţii. Rac: Te simţi creativ astăzi. Profită de asta şi lasă-ţi imaginaţia să zburde.

Horoscop 13 noiembrie. Ce ne rezervă astrele 

Leu: Astăzi poţi intra în conflict cu cei dragi, deoarece fiecare vede lucrurile din alt unghi. Dacă simţi că toată lumea ţi se împotriveşte. Balanţa: Eşti bine dispus astăzi şi emani un farmec aparte. Ai mereu zâmbetul pe buze.

Scorpion: În general te preocupă doar ceea ce îţi aduce ţie beneficii, dar astăzi te concentrezi mai mult pe cum ai putea să-i ajuţi pe cei din jur. Sagetător: Dacă la job totul merge din ce în ce mai bine, nu acelaşi lucru îl poţi spune şi despre relaţia cu persoana iubită. Capricorn: E o zi destul de agitată azi, dar păstrează-ţi calmul şi nu ceda impulsului de a te certa cu toată lumea. Vărsător: Este prima zi a săptămânii şi este posibil să nu-ţi fi revenit încă din starea de relaxare din weekend. Peşti:  Ai multă treabă la job şi nu îţi permiţi nici măcar o pauză. Nu te epuiza încă din prima zi de muncă. 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×