Horoscop 13 martie. Se anunţă o zi buna pe plan financiar pentru unele zoldii

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
12/03/2018, 23:54
Horoscop 13 martie. Se anunţă o zi buna pe plan financiar pentru unele zoldii

Berbec – Nu este exclus să fii înţeles greşit de cei din jur. Nu e cazul sa forţezi lucrurile, pentru că rişti să te cerţi cu colegii de serviciu sau familia.

Taur – Astăzi este foarte posibil să primeşti o veste bună despre cineva plecat din ţară. Vei avea o zi încărcată, aşa că nu te vei odihni mai deloc.

Gemeni – Treburile pe care le ai de rezolvat necesită calm şi minte limpede, aşa încât ai face bine să nu te laşi frământat de chestiuni minore.

Rac – Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus îţi aduce  noi prieteni si atentie din partea lor. Prea multa distractie îti va afecta  concentrarea.

Leu – Optimismul de care dai dovadă, precum şi farmecul personal, te fac foarte apreciat. Închei cu bine o negociere cu sefii,dupa un dialog obositor.

Fecioară – Chiar dacă nu ţi-ai programat o deplasare, se pare că trebuie să o faci. Dacă ţi se face o propunere interesantă  ar fi bine să dai un răspuns promt.

Balanţa – Nu face nici o promisiune dacă nu eşti sigur că poţi să o respecţi. Dacă te dedici mai mult timp activităţilor recreative vei reuşi să te relaxezi.

Scorpion – Eşti un pic cam iritat, fără a avea un motiv anume. Ar fi de dorit să nu te implici în discuţii în contradictoriu mai ales cu cei din familie.

Săgetător – Azi, creativitatea de care dai dovadă te ajuta foarte mult. Vei intra în posesia unor bani sau vei primi un cadou, lucru ce îţi va face mare plăcere.

Capricorn – Este posibil să ai parte de o mică surpriză, dar nu trebuie să ai emoţii. În ceea ce priveşte chestiunile sentimentale, îţi trebuie mai multă perseverenţă.

Vărsător – În anturajul de acasă se vor isca unele discuţii pe teme de interes comun. Câştigi o sumă mică de bani pe care o vei  cheltui imediat.

Peşti – Azi eşti cam superficial. Doreşti cu orice chip să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară şi nu faci bine că te grăbeşti. Ai putea s-o iei mai încetişor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×