Horoscop 13 iunie 2018: Situații conflictuale cu cei dragi

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
12/06/2018, 21:00
Horoscop 13 iunie 2018: Situații conflictuale cu cei dragi

Horoscop 13 iunie 2018. Situații conflictuale cu cei dragi. Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!

HOROSCOP Berbec
Se întrevede o încetinire a unor proiecte, amânarea plăților, însă acest lucru este de bun augur, s-ar putea să te răzgândești deoarece vei calcula și vei constata că ai omis unele cheltuieli, fie te abandonează un colaborator. Ți-ar fi de folos să te sfătuiești cu o persoană de încredere.

HOROSCOP Taur
Concentrează-te asupra sarcinilor pe care trebuie să le îndeplinești, chiar dacă nu îți sunt neapărat pe plac. Nu îți fă prea multe griji, le vei putea finaliza fără probleme. Dă dovadă de multă sinceritate și pune-ți tot efortul în slujba celorlalți. Vei reuși cu ușurință să te afirmi așa cum îți dorești și poate vei avea ocazia să fii promovat.

HOROSCOP Gemeni
Sănătatea riscă să fie afectată doar dacă nu o să-ți asumi responsabilitatea vorbelor, gândurilor, emoțiilor tale. Nu mai sta cu frica în sân, stările de îndoială aduc cu sine probleme, dezechilibru. Eliberează-ți sufletul, caută o persoană de încredere căruia să i te destăinui, este o zi prielnică evoluției.

Horoscop 13 iunie 2018. Situații conflictuale cu cei dragi

HOROSCOP Rac
Atenție când abordezi un subiect în fața unor persoane noi, e posibil să nu ai stăpânire de sine și un comportament nervos. zodiacool.ro recomandă cumpătare și respectarea regulilor de la locul de muncă, pentru a evita o posibilă accidentare din pricina lipsei de răbdare. Capitolul sentimental nu cunoaște azi o îmbunătățire, ai tendința de a amâna să fii deschis spre nou, ți-e teamă de o posibilă iubire pătimașă.

HOROSCOP Leu
Îți asculți intuiția, ești plin de entuziasm și te ghidezi pe instincte, șanse mari de a întâlni persoane noi, care să te propulseze în carieră. Însă dezamăgirea poate veni azi din partea partenerului, acesta îți reproșează că nu i-ai cerut părerea. zodiacool.ro te sfătuiește să reacționezi cu calm și diplomație, fiindcă numai așa vei evita un conflict.

HOROSCOP Fecioară
Astrele vin să atenționeze cu privire la un risc, dacă ești printre cei care au dat bani cu împrumut acum câteva săptămâni, se pare că nu acum apar șansele ca aceștia să se întoarcă la tine. Însă ziua aduce în prin plan manifestarea iubirii partenerului, cel mai probabil că el va încerca să-ți îndepărteze supărarea, poate printr-o plimbare în natură.

Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!

HOROSCOP Balanță
Nervozitatea te predispune să faci unele greșeli la muncă, care se vor dovedi costistisitoare. Încearcă să nu faci azi schimbări majore, ocupă-te de chestiuni legate de cămin.

HOROSCOP Scorpion
Sfera sentimentală are de câștigat astăzi, vei dori să te implici mai mult în treburile casnice alături de cei dragi, ceea ce îi va surprinde într-un mod plăcut și îi va face să te recompenseze cu complimente.

HOROSCOP Săgetător
Grija sporită pentru semeni se poate concretiza într-un gest caritabil care nu va fi uitat ușor. În acest fel îți vei asigura stabilitatea în relațiile sociale și vei atrage mai mulți bani.

HOROSCOP Capricorn
Capitolul financiar îți oferă surprize, cel mai probabil o sumă de bani va ajunge în buzunarele tale. Cineva din familie îți face o surpriză, o scurtă excursie este posibilă astăzi. Bucură-te de această zi și profită la maximum de ea, pentru a scăpa de stres și a-ți reîncărca bateriile.

HOROSCOP Vărsător
O situație care nu suportă amânare posibil să-ți consume timpul liber și să te determine să-i neglijezi pe cei dragi de acasă. Nu este exclus să ți se reproșeze acest fapt.

HOROSCOP Pești
Planurile pot fi date peste cap de apariția unei defecțiuni în casă, încearcă să verifici totul în momentul în care părăsești incinta. Pe plan profesional lucrurile se vor tensiona, se pare că a venit vremea să iei o decizie în ceea ce privește locul actual de muncă, încearcă să te relansezi, timpul va fi contracronometru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×