Horoscop 12 septembrie. O zodie trebuie să-şi facă un update la aspiraţii

Filon Stan   
în Hotnews
12/09/2017, 00:25
Horoscop 12 septembrie. O zodie trebuie să-şi facă un update la aspiraţii

Dorinţele şi aspiraţiile uneia dintre zodii sunt puse la întrebare astăzi. S-ar putea ca unele sa fie vechi şi să nu mai corespundă cu ce vrei tu în prezent. De asemenea, unele convingeri pot fi sursa unor frustrări repetabile, prin urmare e momentul să le schimbi!

Berbec

Conjunctura astrala te face atent la resursele materiale si la modul in care iti administrezi bugetul. E posibil sa se urgenteze niste plati sau sa realizezi ca nu dispui de fonduri suficiente pentru a achizitiona ceea ce ai nevoie. In orice caz, e o zi buna pentru a-ti revizui atitudinea fata de bani. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Taur

Astazi e posibil sa se acutizeze niste tensiuni in relatia cu partenerul de viata sau cu cei cu care colaborezi. E destul de multa rigiditate in ambele tabere, tocmai de aceea, incearca sa abordezi totul cu mai multa intelepciune si sa vezi si punctul celuilalt de vedere ca fiind la fel de valabil ca al tau.

Gemeni

E posibil sa nu ai suficienta energie pentru tot ce ti-ai propus sa faci, si asta din cauza ca ai consumat mai mult decat aveai disponibil. Asadar, astazi e necesar sa gasesti o cale prin care sa echilibrezi timpul dedicat odihnei cu cel dedicat muncii.

Rac

Tu ai tendinta sa privesti relatiile foarte pragmatic, astazi. In sensul ca, in sfarsit esti nevoit sa te uiti ce aduce fiecare in viata ta, valoare adaugata, sau doar vlaguire si compromis. Fie ca-ti place, fie ca nu, astazi e esential si spre binele tau, sa recunosti adevaratele intentii ale oamenilor din preajma ta. In rest,reaminteste-ti sa privesti atent spectacolul lumii. Multe ti se vor revela!

Leu

Prima parte a zilei te pune in situatia, fie de a-ti revendica autoritatea, fie de a nu ceda in fata unei autoritati exterioare. E un moment, pe cat de incrancenat, pe atat de valoros, pentru ca te ajuta sa-ti consolidezi o pozitie, un statut, o imagine la care ai muncit. Totusi, e necesara si o bruma de flexibilitate, diplomatie si intelepciune.

Fecioara

N-ar fi rau ca astazi sa-ti iei putin la intrebari dorintele si aspiratiile. S-ar putea ca unele sa fie vechi si sa nu mai corespunda cu ce vrei in prezent. De asemenea, unele convingeri pot fi sursa unor frustrari repetabile, prin urmare e momentul sa le schimbi, transformi, eliberezi… Atentie si la tendinta de a exagera cu critica.

Balanta

Daca astepti vreun sprijin material sau de alta natura, probabil ca nu va veni, sau nu in forma pe care o astepti tu. Astazi, contextul astral te face constient de situatiile in care tinzi sa te bazezi pe altii, in loc sa ai incredere in tine. Asadar, nu sunt ceilalti de vina ca tie iti lipseste indrazneala. E mai constructiv, in loc sa analizezi totul, sa te uiti ce poti schimba in abordare, atitudine si credinte.

Horoscop 12 septembrie.  Capricornii gândesc foarte bine

Scorpion

În momentele de relaxare, aveţi o imaginaţie ieşită din comun în ceea ce priveşte jocurile. Sunteţi fan îndeosebi al celor care presupun competiţie şi aveţi norocul să găsiţi prieteni care savurează şi ei astfel de plăceri.

Săgetător

Daţi dovadă de prea multă suspiciune faţă de persoanele necunoscute. Fiţi ceva mai deschis, nu e nevoie să intraţi în competiţie cu toată lumea şi nici să fugiţi de ceea ce nu vă este familiar! Mai ales că Săgetătorul are reputaţia unei zodii deschise, comunicative.

Capricorn

Capacităţile dumneavoastră intelectuale sunt astăzi la apogeu. Înţelegeţi foarte uşor orice lucru nou pe care îl aflaţi şi reuşiţi, de asemenea, să împărtăşiţi într-un mod foarte clar cunoştinţele pe care le deţineţi.

Vărsător

O persoană din anturaj încearcă să îşi asume rolul de lider dar toţi ceilalţi, inclusiv dumneavoastră, o priviţi cu maximă circumspecţie şi nu o încurajaţi sub nicio formă.

Peşti

Primiţi o sumă de bani la care nu vă aşteptaţi pentru că – la drept vorbind – nici nu prea o meritaţi. Pur şi simplu s-a întâmplat să vă aflaţi la locul potrivit, în momentul potrivit. Ce bune ar fi astfel de potriviri, repetate mult mai des!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×