Horoscop 12 octombrie. Una dintre zodii are un succes nebun într-o călătorie de afaceri

Filon Stan  
înHotnews
12/10/2017, 00:05
Horoscop 12 octombrie. Una dintre zodii are un succes nebun într-o călătorie de afaceri

Una dintre zodii are succes într-o călătorie în interes de afaceri. Trebuie să aibă răbdare şi să evite discuţiile în contradictoriu cu partenerii. Din punct de vedere financiar, nu are motive de îngrijorare.

BERBEC

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

S-ar putea să întâmpinaţi probleme financiare, însă nu este cazul să vă demoralizaţi.
E posibil ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu acordaţi destulă atenţie familiei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

TAUR

Luaţi o decizie în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. S-ar putea să fiţi contactat de câţiva prieteni cu care faceţi pregătiri pentru o petrecere.

GEMENI

Uşurinţa în comunicare favorizează relaţiile cu cei din jur. Se întrevede o călătorie în interesul familiei. Puteţi avea câştiguri mari din activităţi comerciale.

RAC

Aveţi succes într-o călătorie în interes de afaceri. Aveţi răbdare şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii. Din punct de vedere financiar, nu aveţi motive de îngrijorare.

Horoscop 12 octombrie. Scorpionul primeşte un cadou de la persoana iubită

LEU

Trebuie să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor cu persoana iubită.
În prima parte a zilei sunteţi tentat să vă implicaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp.

FECIOARĂ

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută în interes familial. Este o zi favorabilă comunicării şi negocierilor. Aveţi şanse să finalizaţi o lucrare în care aţi investit mulţi bani.

BALANŢĂ

Zi favorabilă comunicării şi călătoriilor în interes de afaceri. Pe plan sentimental, luaţi o decizie care determină schimbări benefice pentru viitor. Nu neglijaţi odihna!

SCORPION

Primiţi un cadou de la persoana iubită, iar prietenii vă invită într-o excursie.
În partea a doua a zilei, sunteţi nevoit să luaţi o decizie importantă pe plan sentimental.

SĂGETĂTOR

Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primiţi din partea unei persoane mai în vârstă, care va apreciază corectitudinea.

CAPRICORN

Un vecin vă invită la o petrecere. Cu acest prilej, sunteţi remarcat de o persoană sensibilă. Nu este exclus să legaţi o prietenie durabilă.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă sunteţi preocupat de probleme personale presante, ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor cu persoana iubită.

PEŞTI

Sunteţi în formă şi aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei. Puteţi să vă ocupaţi de probleme serioase din domeniul afacerilor şi să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×