Horoscop 12 martie. Una dintre zodii este plină de idei extrem de utile

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
11/03/2018, 00:00
Horoscop 12 martie. Una dintre zodii este plină de idei extrem de utile

BERBEC

Berbecul astăzi este plin de idei noi, fiecare dintre ele putând fi extrem de utilă. Fiecare problemă este diferită, iar înainte ca colegii şi şeful dvs. să aprecieze aceste idei, va trebui să utilizaţi în întregime darul vostru oratoric. Citând un argument sau altul, nu uitaţi să puneţi emoţie în ce faceţi. Emoţiile dvs. sunt cheia care va deschide cu siguranţă toate uşile închise. Emoţia va fi necesară pentru tine în timpul dialogului, reuşind să obţii tot ce ţi-ai propus.

TAUR

Taurul pe 12 martie 2018 ar trebui să-şi ceară în căsătorie partenerul. O lungiţi de prea mult timp şi riscaţi ca partenerul vostru să vă considere incapabil de un angajament pe termen lung. Stare sa emoţională se degradează pe măsură ce trece timpul şi nu vreţi s-o pierdeţi din lene. Încercaţi să vă încurajaţi şi să vă sprijiniţi partenerul în toate modurile posibile, trebuie să-i promiteţi că totul va fi bine şi o să vă daţi silinţa. În plus, se pare că în curând veţi fi 3.

GEMENI

Gemenii în această zi vor obţine o perspectivă tentantă. Cariera ta să promite să crească constant şi vei avea o conversaţie dificilă cu un potenţial angajator. Această persoană va aprecia foarte mult valoarea, dar este foarte important să faceţi o impresie generală favorabilă. Bancurile pe care sunteţi obişnuiţi să le spuneţi în cercul de prieteni, vor fi categoric contraproductive în timpul acestui dialog. Fiţi serioşi şi foarte atenţi la gesturile interlocutorului vostru. Aveţi tot timpul să vă amuzaţi după.

RAC

Racul în această zi este destinat să experimenteze o mică dezamăgire. În cel mai important moment, un dispozitiv, de neînlocuit pentru munca ta, va eşua. Acest lucru înseamnă că nu veţi termina proiectul dvs. urgent, dar şeful dvs. va trata acest fapt cu  înţelegere. Totuşi, din cauza defecţiunii echipamentului, veţi avea şansa de a vă întoarce acasă devreme. Profitaţi de această vacanţă bruscă pentru a organiza o întâlnire romantică.

LEU

Leul va avea nevoie de un calm remarcabil în afacerile lor personale şi în tot ceea ce priveşte cariera lor. Azi e o zi atât de obositoare, încât simţiţi că mintea lucrează la 100%. Luaţi o pauză şi faceţi un exerciţiu de respitaţie afară sau cu geamul deschis, numărând în gând până la 100, inspirând şi expirând. O să vă oxigenaţi creierul şi vă veţi simţi mai bine. Sunteţi puternic şi nimic nu vă destabilizează, dar trebuie să rămâneţi lucid. Dacă vă simţiţi rău, mergeţi la medic, s-ar putea să fie mai mult decât o oboseală.

FECIOARĂ

Fecioara va fi implicată într-un proiect foarte complex, care necesită atât documentare cât şi răbdare. Rezultatul acestor lucrări va fi vizibil nu mai devreme de o lună (poate, chiar şi mai târziu). După ce v-aţi consumat întregul dvs. potenţial energetic pentru aceste probleme în timpul zilei, seara veţi experimenta nevoia de petrecere a timpului liber de calitate. Cea mai rapidă modalitate de a scăpa de oboseală este să vizitaţi sauna, baia sau piscina (procedurile de apă vor fi utile pentru corpul dumneavoastră şi pentru spiritul dvs.).

Horoscop 12 martie. Săgetătorul este productiv 

BALANŢĂ

Balanţa pe 12 martie va avea o discuţie dificilă cu şeful lor. Veţi anunţa că intenţionaţi să vă daţi demisia, însă toată lumea va izbucni în râs. El va crede că este o farsă şi că vă răzbunaţi pe el pentru zilele grele pe care vi le face. Abia atunci când începeţi să vă scrieţi demisia şeful vostru va fi cu adevărat trist. Intră în panică şi vă oferă creştere la salariu, plus un bonus gras, cerându-şi scuze pentru toate zilele în care a fost nedrept cu dumneavoastră. Azi vă arată că vă respectă profesionalismul, dar gândiţi-vă că reacţia sa este tocmai o REACŢIE şi nu vine din proprie iniţiativă. După un timp, va face la fel.

SCORPION

Scorpionii în această zi vor primi confirmarea temerilor subconştiente. Sexul opus nu îţi acordă prea multă atenţie, chiar porţi cea mai îndrăzneaţă îmbrăcăminte şi te aranjezi cel putin spectaculos. Motivul acestei indiferenţe e clar. Stima ta de sine scăzută. Eşti dispusă să faci orice ca să-i atragi atenţia. Greşeală mare. Scapă de rigiditate işi de complexe, lumea e mai mare decât câţiva metri pătraţi în care locuiţi.

SĂGETĂTOR

Sagetatorul va fi în această zi destul de productiv. Fiind la lucru, veţi avea timp nu numai pentru a finaliza ce aveţi de făcut, ci şi pentru a vă ajuta un nou venit în rândul colegilor dumneavoastră. Această persoană vă va mulţumi pentru bunătatea prezentată şi vă va spune că este întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră dacă este necesar. Seara te uiţi la profilul lui pe reţelele sociale şi te întrebi cum ar fi să încercaţi ceva împreună.

CAPRICORN

Capricornul astăzi nu poate pierde un minut de timp preţios. Dacă vă demonstraţi profesionalismul, în 15 minute veţi obţine ce n-aţi visat vreodată. Nu vă fie frică să vă puneţi în scenă un proiect foarte complex (va deschide noi orizonturi profesionale pentru dvs.). Veţi realiza acest proiect mult mai uşor şi mai rapid dacă aduceţi în echipă câteva persoane în care aveţi încredere. Sunteţi pe val, apăsaţi pedala de acceleraţie la maxim.

VĂRSĂTOR

Varsatorul pe 12 martie 2018 va fi şi trist şi bucuros, dar în principiu va fi trist, pentru că nu poate să se bucure aşa cum ar trebui dintr-un motiv foarte solid. Veţi afla că o persoană în vârstă este bolnavă şi trebuie să o vizitaţi. Acesta este exact ceea ce veţi face, amânând planurile dvs. personale pentru această seară. Nu vei avea chef de absolut nimic după această vizită, din cauză că nu suporţi s-o vezi aşa pe ruda respectivă. Imaginea neputinţei te distruge pe dinăuntru. Totuşi, afecţiunea ta este răsplătită de persoana respectivă, care-ţi va lăsa moşternire o mare parte din avere.

PEŞTI

Pestii in aceasta zi se vor simti foarte mandri de membrii mai tineri ai familiei lor. Un copil care a obţinut un mare succes în creativitate, în studiu şi în sport, va da un indiciu clar că vrea să deţină un gadget destul de scump. Nu veţi refuza o astfel de solicitare şi, în această seară, tu şi campionul tău veţi merge într-o sesiune de cumpărături. Nu veţi regreta să cheltuiţi banii, văzând cât de fericit este câştigătorul dvs. mic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×