Horoscop 12 ianuarie 2018. Cariera unei zodii este pusă în pericol

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
12/01/2018, 08:00
Horoscop 12 ianuarie 2018. Cariera unei zodii este pusă în pericol

BERBEC

Ai stat mult timp că pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment de care depinde liniştea ta sufletească. Iată-l că se apropie, îl vezi tot mai bine conturat la orizont, dar emoţia creşte şi mai tare când vezi cât de puţin mai ai până la împlinirea acelui vis. Nu te culca, totuşi, pe laurii victoriei, chiar dacă e doar o chestiune de zile până ce totul va deveni realitate, ci continuă să lupţi pentru visul tău cel mare. Măcar ai garanţia că e prin preajmă, dar nu trebuie să reduci ritmul după care ai construit totul până acum. Foarte curând vei cunoaşte fericirea!
 
TAUR

Cariera este motivul celor mai mari griji, pentru că se apropie un eveniment pe care nu ştii foarte clar cum îl vei gestiona. Deşi deţii toate resursele, calităţile, cunoştinţele pentru a-i face faţă cu brio, totuşi există undeva un ghimpe înfipt în inimă ce nu te lasă să gândeşti totul pozitiv. Te temi, te frămânţi, îţi pui tot felul de întrebări cu tentă pesimistă, ceea ce nu ar trebui să caute la o fire puternică, aşa cum eşti tu! Adu-ţi aminte de momente în care te-ai descurcat de minune, chiar şi când a fost mai greu de atât! Dacă atunci ai putut, poţi şi acum, deci lasă frică deoparte!
 
GEMENI

Aştepţi o aprobare sau un document oficial care să-ţi asigure evoluţia spre etapele viitoare. Fără acea semnătura, nu poţi trece mai departe, ci depinzi de ea, altfel rişti să mergi pe o cale ilegala sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli cumva. Fă tot posibilul să obţii acel act de care depinde succesul unei afaceri, că să nu investeşti inutil bani, energie şi timp într-o direcţie care nu este susţinută de legi clare. Nici nu ştii cum te trezeşti cu vreo sancţiune dacă ignori aspectul legal al planurilor începute, deci nu bâjbâi pe căi nesigure!
 
RAC

Ziua este incitantă şi îţi oferă tot felul de provocări. Eşti cuprins de un elan nou, care nu te reprezintă de obicei. Ori tocmai ţi s-au aprins călcâiele după cineva şi vrei că relaţia voastră să evolueze mai repede spre un nivel superior, ori e doar o dorinţă fantastică de a începe un drum nou, pe care înainte nu aveai curaj să porneşti. Energia care te copleşeşte scoate la iveală trăsături pe care nici tu nu ştiai că le ai: încredere, curaj, tărie de caracter, pe care trebuie să le pui în joc pentru a ajunge la scopul ales.

Horoscop 12 ianuarie 2018. Balanţele sunt în centrul atenţiei
 
LEU

Parcă ai fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simţi încă ataşat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu ştii clar ce aduce, tocmai de aceea stai în cumpănă: către care să îţi îndrepţi atenţia? Nu ai dori să renunţi la ceea ce te leagă de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poţi bagă mână în foc, realităţi solide), dar te atrage totodată foarte mult şi noutatea, conştient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegi, dar decizia e dificilă.

FECIOARĂ

Iubirea e că un joc adolescentin care te face să te simţi bine, eliberat de orice griji şi inhibiţii. Un vis dulce se naşte în cuplul vostru şi va apropie şi mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot apărea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie să profiţi de orice ocazie de a cunoaşte oameni şi de a socializa. Nici nu ştii de unde descoperi privirea unei persoane atrăgătoare îndreptată către ţine în cel mai neaşteptat loc, totul e să fii deschis să încerci. Atmosferă idilica de azi este prielnică unei noi iubiri.
 
BALANŢĂ

Eşti în centrul atenţiei, înconjurat de prieteni şi colegi care au numai cuvinte de lăuda la adresă ta. Ai reuşit să atingi un scop de care eşti mândru şi simţi nevoia să-ţi împărtăşeşti bucuria alături de cei care ţin cu adevărat la ţine. Se adună multă lume în jurul tău la succes şi eşti măgulit de toată atenţia această! Dacă apare şi motiv de petrecere, cu atât mai bine pentru ţine, deoarece la asemenea succes se aude şi veste de distracţie. Poţi spune că toate îţi merg ca pe roate şi entuziasmul celor din jur te stimulează să ţinteşti şi mai departe!

SCORPION

Din discuţii se nasc cele mai bune soluţii, de aceea merită să vorbeşti despre problemele care te preocupa cu cât mai multe persoane, pentru că ideile diverse stau la bază unei victorii de toată frumuseţea. Norocul zilei e diversitatea oamenilor, deci nu caută compania celor care îţi seamănă, ci a celor cât mai diferiţi de ţine. Şi tu le poţi oferi lor idei interesante, şi ei îţi pot deschide ochii spre cu totul altă viziune decât credeai că există, că atare nu evită mediile cât mai pestriţe şi mai aglomerate.
 
SĂGETĂTOR

Toate îţi merg de minune datorită oamenilor cu care faci azi echipă. Găseşti de fiecare data partenerii potriviţi, care îţi seamănă sau au aceleaşi interese că şi ţine, şi cât timp vâsliţi împreună în acelaşi sens, nu ai motive de nemulţumire. Pentru a avea o zi de succes în ceea ce-ţi propui, trebuie să-ţi găseşti mai întâi colaboratorii de nădejde iar azi ai toate şansele să atragi alături de ţine exact oamenii perfect compatibili stilului tău de a fi, dar şi scopurilor propuse. Parcă aţi fi din acelaşi aluat, încât nici ţie nu-ţi vine a crede cum de v-aţi găsit!
 
CAPRICORN

Cine este cu adevărat alături de ţine dacă nu cei dragi din familie? Ajunge să le ceri ajutorul şi ei vor fi acolo lângă ţine oricând, necondiţionat şi cu inimă deschisă. Veştile care vin de la cei dragi sunt motiv de fericire şi simţi nevoia să le transmiţi şi tu mai departe altora. Există un schimb excelent de emoţii, de sentimente, de sprijin între voi, ceea ce leagă şi mai mult relaţia. Orice plan desfăşurat împreună, umăr la umăr, evoluează excelent, pentru că formaţi o echipă bine sudată.

VĂRSĂTOR

Ai nevoie de cineva care să-ţi stea alături, care să nu te judece şi să-ţi arate o imensă înţelegere într-un moment în care suportul moral contează foarte mult. Există o astfel de persoană aproape, care va şti să te asculte cu răbdare şi să-ţi ofere cel mai eficient sfat. Îţi povesteşte, practic, din experienţă să de viaţă deoarece a trecut şi el prin momente similare, şi astfel îţi arată că totul trece în cele din urmă, semn că nu are rost să suferi şi nici să te agiţi, pentru că toate au o rezolvare mai devreme sau mai târziu.

PEŞTI

Nu te lasă păcălit de imaginea mătura şi sobră a persoanei cu care discuţi azi chestiuni arzătoare. În spatele acestei măşti se poate află un duşman care poate interveni negativ în planurile tale. Nu toţi cei care îţi inspiră încredere la prima vedere sunt cu adevărat demni de respect, deci trebuie să-l cunoşti mai bine pe cel din faţă ta pentru a-i află adevăratul caracter. Într-un moment cheie va ieşi la iveală, de aceea e bine să-l treci prin cât mai multe probe înainte de a legă prietenii cu acesta. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×