Horoscop 12 decembrie. Una dintre zodii îşi face prieteni influenţi la serviciu

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
12/12/2017, 08:15
Horoscop 12 decembrie. Una dintre zodii îşi face prieteni influenţi la serviciu

BERBEC

Este o zi minunata pentru a le spune celor din jur ceea ce simtiti. Ati ajuns la un echilibru emotional si puteti acum sa ziceti exact ceea ce credeti.

TAUR

Stresul din ultimele zile va aduce intr-un punct in care trebuie sa renuntati la ceva. Este vorba despre incheierea unei etape din trecut.

GEMENI

O vizita neasteptata la birou va lasa fara cuvinte. Este o surpriza, dar si un motiv bun pentru a lega noi prietenii si chiar sa semnati contracte foarte avantajoase pentru voi.

RAC

Nu va concentrati la job mai deloc, pentru ca stiti ca seara urmeaza sa plecati undeva cu prietenii. Gandul va sta doar la acest lucru.

Horoscop 12 decebrie. Săgetătorul vrea să fie lider

LEU

Viata sentimentala va atinge un punct maxim astazi. Va simtiti foarte legati de partenerul de viata, sentimentele sunt reciproce si hotarati sa aratati asta intregii lumi.

FECIOARĂ

Responsabilitatea este cuvantul care va defineste astazi. Va avea loc un eveniment menit sa va faca sa priviti viata cu alti ochi.

BALANŢĂ

In general nu prea va lasati in voia sortii si analizati atenti fiecare pas. Astazi insa simtiti nevoia sa va dati frau liber gandurilor si sa nu va mai faceti niciun plan.

SCORPION

Saptamana trecuta ati reusit sa rezolvati o problema ce tinea de familie, iar acum primiti rasplata. Sunteti luati prin surprindere de un apropiat.

SĂGETĂTOR

V-ati nascut pentru a conduce. La aceasta concluzie ajungeti astazi si incepeti un proiect personal in care va puneti sperante mari si aveti incredere ca aceasta este sansa voastra de afirmare.

CAPRICORN

O zi buna pentru calatorii si afaceri. Daca aveti de gand sa plecati in vacanta, acum ar fi bine sa va luati biletul.

VĂRSĂTOR

Sunteti foarte visatori si doar o mica vacanta ar putea sa va readuca cu picioarele pe pamant. Nu va lasati pana cand nu ajungeti intr-un loc special

PEŞTI

Ganditi profund si faceti planuri pentru ca viata voastra sa fie de calitate. Trebuie sa faceti cateva schimbari si prima data va indreptati atentia catre cercul de prieteni.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×