Horoscop 11 septembrie. O zodie îşi schimbă programul, după ce află o veste proastă

Filon Stan   
în Hotnews
11/09/2017, 12:21
Horoscop 11 septembrie. O zodie îşi schimbă programul, după ce află o veste proastă

O zodie va fi nevoită sa-şi schimbe programul, după ce va primi un apel telefonic. Un prieten va avea nevoie de tine! Problemele sentimentale îţi dau bătăi de cap, însă poţi cere un sfat din partea rudelor apropiate!

BERBEC

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă sentimentală, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Pentru aceasta, trebuie să aveţi încredere şi să vă temperaţi orgoliul. După-amiază s-ar putea să aflaţi că o cunoştinţă are probleme de sănătate şi să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

TAUR

Este posibil să vă indispună un eşec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că toate ăa sunt potrivnice. Nu mai fiţi atât de pesimist! Astrologii vă recomandă să vă relaxaţi mai mult.

GEMENI

Nici nu aţi terminat bine o lucrare importantă şi deja vă gândiţi să începeţi alta, spre nemulţumirea întregii familii. Vă sfătuim să nu exageraţi cu munca. Acordaţi-le mai multă atenţie celor apropiaţi! Ar fi bine să recuperaţi orele de somn pe care le-aţi pierdut în ultima vreme.

RAC

S-ar putea să rataţi un obiectiv important şi să deveniţi irascibil. Vă sfătuim să nu vă descărcaţi nervii pe familie. Mai bine căutaţi cauzele eşecului! Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă.

LEU

Este posibil să aveţi mici divergenţe cu partenerul de viaţă, care vă reproşează lipsa de afectivitate şi că dedicaţi prea mult timp afacerilor. Nu încercaţi să obţineţi bani prin orice mijloace! Vă sfătuim să nu neglijaţi odihnă şi relaxarea.

FECIOARĂ

Le ceri celor la care apelezi azi să fie mai generoşi decât de obicei, dar ar trebui să fii pregătit şi pentru o dezamăgire, fiindcă este posibilă, în ciuda optimismului tău.

Horoscop 11 septembrie! Un nativ poartă negocieri intense

BALANŢĂ

Te bucură compania unor persoane pe care le vezi ca fiind speciale, dar uiţi de zicala conform căreia cine se aseamănă se adună şi de faptul că sunt şanse mari să ai şi tu calităţile pe care le admiri la ele.

SCORPION

Sunt posibile dificultăţi în negocieri, în semnarea unor contracte sau chiar şi în simplele discuţii cu partenerii importanţi, cum ar fi cel de cuplu.

SĂGETĂTOR

Munceşti cu plăcere, chiar şi fără o recompensă pe măsură. Oricum, ceea ce faci te ajută să te dezvolţi, iar asta este deja o răsplată în sine.

CAPRICORN

Cei dragi au mari speranţe legate de schimbarea ta de atitudine faţă de ei şi ar fi frumos să nu îi dezamăgeşti. Bucuria va fi a tuturor.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă pentru că refuzaţi să mergeţi în vizită la rude. Se pare că nu aveţi succes nici în afaceri. În această conjunctură nefavorabilă, vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să vă relaxaţi. Evitaţi speculaţiile financiare!

PEŞTI

Schimbările de la locul de muncă vă nemulţumesc. Vă recomandăm să vă stăpâniţi nervozitatea, pentru că riscaţi să complicaţi situaţia şi mai mult. O rudă mai în vârstă ar putea încerca să-şi impună punctul de vedere. Depinde numai de dumneavoastră să evitaţi un conflict. Încercaţi să vă odihniţi mai mult!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×