Horoscop 11 septembrie: cum va decurge prima zi de şcoală pentru toate zodiile

Alex Bradescu   
în Hotnews
11/09/2017, 00:01
Horoscop 11 septembrie: cum va decurge prima zi de şcoală pentru toate zodiile

Horoscop 11 septembrie: iată ce rezervă prima zi de şcoală pentru toate zodiile 

BERBEC: Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă sentimentală, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Pentru aceasta, trebuie să aveţi încredere şi să vă temperaţi orgoliul. După-amiază s-ar putea să aflaţi că o cunoştinţă are probleme de sănătate şi să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul.
TAUR: Este posibil să vă indispună un eşec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că toate ăa sunt potrivnice. Nu mai fiţi atât de pesimist! Astrologii vă recomandă să vă relaxaţi mai mult.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

GEMENI: Nici nu aţi terminat bine o lucrare importantă şi deja vă gândiţi să începeţi alta, spre nemulţumirea întregii familii. Vă sfătuim să nu exageraţi cu munca. Acordaţi-le mai multă atenţie celor apropiaţi! Ar fi bine să recuperaţi orele de somn pe care le-aţi pierdut în ultima vreme.
RAC: S-ar putea să rataţi un obiectiv important şi să deveniţi irascibil. Vă sfătuim să nu vă descărcaţi nervii pe familie. Mai bine căutaţi cauzele eşecului! Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă.

LEU: Este posibil să aveţi mici divergenţe cu partenerul de viaţă, care vă reproşează lipsa de afectivitate şi că dedicaţi prea mult timp afacerilor. Nu încercaţi să obţineţi bani prin orice mijloace! Vă sfătuim să nu neglijaţi odihnă şi relaxarea.

 FECIOARĂ: Aveţi sentimentul că un partener de afaceri încearcă să vă tragă pe sfoară şi sunteţi pus pe ceartă. Vă sfătuim să discutaţi cu calm, pentru a lămuri situaţia. Spre seară este posibil să vă viziteze un prieten apropiat, care reuşeşte să vă redea buna dispoziţie.

BALANŢĂ: S-ar putea să vă confruntaţi cu dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Este posibil să constataţi că muncă din ultima vreme a meritat efortul. Încep să apară satisfacţiile materiale. Evitaţi speculaţiile!

 SCORPION: S-ar putea să plecaţi într-o călătorie. Puteţi fi optimist, totul ar trebui să decurgă conform planurilor. În relaţiile cu cei apropiaţi nu se întrevăd probleme deosebite. Este posibil ca partenerul de viaţă să se supere dacă refuzaţi ajutorul unei rude. Astrologii vă recomandă să fiţi mai diplomat.

SĂGETĂTOR: Aveţi ocazia să vă asociaţi într-o afacere, dar vă sfătuim să nu vă grăbiţi. S-ar putea să fiţi confuz şi să nu luaţi decizii inspirate. Aveţi şanse de reuşită dacă vă stăpâniţi impulsivitatea şi daţi dovadă de răbdare.
CAPRICORN: Din cauza dificultăţilor financiare este posibil să nu vă simţiţi în largul dumneavoastră. Evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că se poate ajunge la certuri! Vă puteţi baza pe intuiţie.

VĂRSĂTOR: S-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă pentru că refuzaţi să mergeţi în vizită la rude. Se pare că nu aveţi succes nici în afaceri. În această conjunctură nefavorabilă, vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să vă relaxaţi. Evitaţi speculaţiile financiare!

 PEŞTI: Schimbările de la locul de muncă vă nemulţumesc. Vă recomandăm să vă stăpâniţi nervozitatea, pentru că riscaţi să complicaţi situaţia şi mai mult. O rudă mai în vârstă ar putea încerca să-şi impună punctul de vedere. Depinde numai de dumneavoastră să evitaţi un conflict. Încercaţi să vă odihniţi mai mult!

sursa: realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×