Horoscop 11 mai. Astăzi, afacerile sunt interzise pentru una dintre zodii

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/05/2018, 16:42
Horoscop 11 mai. Astăzi, afacerile sunt interzise pentru una dintre zodii
Horoscop 11 mai

BERBEC

S-ar putea să aveți de făcut mai multe drumuri scurte și să fiți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute. Dacă nu va ajung banii, puteți să apelați la prieteni. Va sugeram să nu va ocupați astăzi de afaceri, pentru că există riscul să întâmpinați dificultăți neașteptate. S-ar putea să aflați despre problemele de sănătate ale unei persoane cunoscute.

TAUR

Este posibil să fiți invitat de prieteni să petreceți după-amiază împreună. Relațiile cu persoană iubită ar putea să se tensioneze în a două parte a zilei, când aveți idei diferite în legătură cu o schimbare de program. Aveți tendința de a reacționa impulsiv. Va sfătuim să fiți mai înțelegător.

GEMENI

Se pare că aveți dificultăți de comunicare, ceea ce va poate afecta relațiile sentimentale și contactele sociale. S-ar putea să va simțiți obosit și să nu aveți chef să va întâlniți cu prietenii. Nu este exclus să refuzați chiar să ieșiți împreună cu persoană iubită. Va sfătuim să nu refuzați dialogul cu cei din jur, pentru a nu fi înțeles greșit.

RAC

Se pare că faceți pregătiri pentru un concediu sau o călătorie în interes personal. Va recomandăm să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Spre seară este posibil să fiți invitat la o întrunire. Dacă acceptați invitația, va sfătuim să nu neglijați odihnă. Verificați-va cu atenție bagajele și actele!

LEU

Aveți șanse de reușită în activitățile legate de cămin. Dacă va gândiți să plecați într-o călătorie, va recomandăm să o amânați, pentru că azi sunteți predispus la accidente. Ar fi bine să va ascultați intuiția și să nu cedați insistențelor celor din jur.

FECIOARĂ

Se pare că astăzi stați mai bine cu banii și plănuiți să plecați într-o călătorie la rude. Eastrolog.ro va sfătuiește să va asigurați că le veți găsi acasă. După-amiază s-ar putea să nu va simțiți prea bine. Nu este cazul să va îngrijorați: totul se poate rezolvă cu un tratament scurt și cu o mică dietă. În scurt timp va veți simți mult mai bine.

BALANȚĂ

În prima parte a zilei este posibil să fiți foarte ocupat cu probleme urgente la locul de muncă sau în afaceri. Aveți tendința să neglijați problemele familiei. După-amiază atmosferă din cămin ar putea fi oarecum tensionată, dar sunt șanse să revină la normal către seară. Va sfătuim să va păstrați calmul și să nu neglijați odihnă.

SCORPION

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să va schimati programul din cauza unei probleme de sănătate. Nu se întrevede nimic grav, dar eastrolog.ro va recomanda să va menajați și să va odihniți mai mult. După-amiază s-ar putea să aflați că urmează să încasați o sumă de bani. Ar putea fi vorba despre o moștenire. Va sfătuim să nu va faceți planuri până când nu va vedeți cu banii în mână.

Horoscop 11 mai. Nativii Pești pot provoca un scandal

SĂGETĂTOR

La locul de muncă sau în afaceri aveți șanse să finalizați un proiect important. Sunteți nerăbdător să începeți un nou proiect, dar cei dragi ar putea fi nemulțumiți din cauza că se simț neglijați. Eastrolog.ro va sfătuiește să va temperați tendința de a dedică prea mult timp activității profesionale și să acordați mai multă atenție familiei și prietenilor. Altfel, există riscul să deteriorați relațiile cu cei dragi.

CAPRICORN

Este posibil să fiți nemulțumit și irascibil din cauza unei afaceri care nu a dat rezultatele scontate. Aveți grijă să nu va descărcați nervii acasă! Dacă încercați să descoperiți cauzele problemei, puteți avea mult de câștigat pe termen mediu și lung. Eastrolog.ro va sfătuiește să va odihniți mai mult și să țineți cont de sfaturile partenerului de viață. În a două parte a zilei aveți posibilitatea să va relaxați în compania unor persoane apropiate.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să aveți discuții cu persoană iubită, care va reproșează că dedicați prea mult timp activității profesionale și o neglijați. Eastrolog.ro va sugerează să reduceți ritmul de muncă și să acordați mai mult timp celor dragi. Este indicat să va odihniți mai mult și să încercați să va deconectați de la grijile cotidiene.

PEȘTI

S-ar putea să apreciați greșit inițiativele unui coleg de muncă sau ale unui partener de afaceri și să provocați un scandal. Cheful de ceartă vă va duce la pierderi financiare. Prietenii nu vă vor susține cauza. Horoscopul zilei vă recomanda să discutați calm și să analizați împreună toate problemele, pentru că altfel riscați să rupeți relațiile. În a două parte a zilei este posibil să va întâlniți cu o persoană apropiată, care va ajută să treceți mai ușor peste problemele cu care va confruntați.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×