Horoscop 11 ianuarie 2018! Una dintre zodii poate avea parte de prosperitate

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/01/2018, 08:00
Horoscop 11 ianuarie 2018! Una dintre zodii poate avea parte de prosperitate

BERBEC

Luna plasata in Scorpion intensifica dorinta de putere, de siguranta, de control si, de ce nu, de prosperitate. Astazi esti determinat sa-ti implinesti niste dorinte arzatoare si iti pui la treaba toate resursele pentru asta. Numai ca, de data aceasta, e necesar sa stii pe cine poti conta si sa accepti sa primesti sprijin. Pentru ca, se pare, norocul tau depinde acum de altii. Afla cine sunt acesti oameni dispusi sa te sprijine si da-le voie sa o faca!

TAUR

Astazi e nevoie sa fii adaptabil si generos, sa renunti la comoditate si la o serie de tabieturi, pentru a sprijini pe cineva apropiat (partener de viata sau partener de afaceri). Asta pentru ca ai resursele necesare, dar si pentru ca acest gest iti va fi rasplatit cu varf si indesat. A doua parte a zilei iti aduce vesti minunate sau dovezi de prietenie adevarata si de devotament, care te misca si te inspira.

Horoscop 11 ianuarie 2018! Leul trebuie să-şi încarce bateriile

GEMENI

In prima parte a zilei ai putea resimti unele demersuri sau activitati profesionale ca fiind foarte obositoare sau dificile. Insa, daca reusesti sa te mobilizezi, sa iti pastrezi calmul si flexibilitatea, in a doua parte a zilei, te poti bucura de un succes remarcabil in cariera. Fie un sef iti recunoaste meritele, fie se pune problema unei promovari.

RAC

Dorinta de libertate si independenta este extrem de intensa. Pur si simplu, simti nevoia, mai mult ca oricand, sa te eliberezi de orice contrangere, inhibitie, complex. Nu mai doresti sa depinzi de cineva, ci ai un impuls puternic de a incepe sa te exprimi cat mai creativ cu putinta si de a-ti manifesta potentialul, astfel incat sa simti cu adevarat ca traiesti si te bucuri de viata.

LEU

Probabil ca astazi simti nevoia sa-ti incarci bateriile, dupa cateva zile agitate, sau sa acorzi mai mult timp treburilor casnice, familiei, sufletului tau. N-ar fi rau sa recunosti unele greseli pe care le-ai facut fata de cineva drag si sa-ti ceri iertare pentru acestea. De asemenea, fii atent la informatiile care circula in jurul tau, pentru ca acestea se pot transforma in oportunitati fabuloase. Ai parte de castiguri, facilitati, avantaje.

FECIOARĂ

Luna in Scorpion ascute curiozitatea, interesul pentru cercetarea si dezvaluirea unor secrete, dezlegarea unor mistere legate de documente oficiale, contracte, relatii. Astazi, esti un adevarat detectiv, si inca unul bun. Nimeni nu poate ascunde nimic de tine si nu-ti poate sta in cale. Atentie, insa, accepta sprijinul unui partener sau colaborator. Acesta ar putea sa te te ghideze mai mult decat crezi sau speri, exact acolo unde e nevoie sa ajungi.

BALANŢĂ

Daca vorbim de Luna in Scorpion, vorbim, inevitabil, despre dorinte puternice si pasiuni intense. In cazul tau, dorintele sunt orientate spre posesiuni materiale, spre castig si sporirea averii. Atmosfera astrala iti permite, astazi, sa accesezi niste culoare extraordinare de castig, prin valorizarea unei calitati, a unor aptitudini sau talente.

SCORPION

Luna se afla in zodia ta si trimite raze benefice catre zona iubirii, expresiei de sine, creativitatii. Probabil vei fi si tu surprins de ideile care-ti vin astazi, de libertatea cu care le exprimi si de lejeritatea cu care-ti manifesti iubirea fata de o persoana draga. Cu toate acestea, incearca sa abordezi relatiile cu sefii cu mai mult calm si cu diplomatie. Manifesta-ti puterea, dar nu prin duritate si dominare.

SĂGETĂTOR

Tinjesti dupa ceva sau dupa cineva. Ai dorinte intense, stii exact ce vrei, numai ca te vezi nevoit sa pastrezi, inca, tacerea. Este o zi a discretiei, o zi de meditat, de calculat, de receptionat tot felul de mesaje, mai ales launtrice. O zi foarte importanta, de altfel, pentru a pune cap la cap o serie de informatii si raspunsuri. Pentru ca pe baza acestora vei reusi, in zilele urmatoare, sa-ti satisfaci acele dorinte.

CAPRICORN

Iata o zi excelenta pentru a revigora niste relatii de prietenie, pentru a aprinde focul pasiunii intr-o relatie de iubire sau pentru a trai emotii intense langa o persoana cu adevarat speciala. Adevarul este ca acum esti mai comunicativ si mai jovial ca niciodata si e bine sa profiti de aceasta perioada, pentru a da glas dorintelor, sentimentelor, trairilor, aspiratiilor tale.

VĂRSĂTOR

O zi fabuloasa, din punct de vedere profesional. Chiar daca pot aparea niste frictiuni in relatiile parteneriale sau de asociere, in urma carora te vei vedea nevoit sa renunti la ceva, in a doua parte a zilei, totul pare sa se intoarca in favoarea ta. Sunt sanse mari de sporire a castigurilor si averii. Vin vesti bune de la sefi/colaboratori. Afacerile pot inregistra o crestere frumoasa a profitului.

PEŞTI

Luna plasata in Scorpion, un semn prieten cu al tau, activeaza zona strainatatii, studiilor, relatiilor oficiale. Este o zi propice tuturor demersurilor care tin de elevare, rafinament, evolutie personala si spirituala. Unii Pesti pot avea astazi momente de profunde revelatii, pot accesa raspunsuri la intrebari existentiale pe care si le pun de multa vreme, li se largeste orizontul cunoasterii si li se schimba perceptia despre viata.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×