Horoscop 10 decembrie 2016! Zodia care intră în belele!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/12/2016, 00:10
Horoscop 10 decembrie 2016! Zodia care intră în belele!

Taurii se cramponeaza de tot felul de situatii pe care le poate evita. Numai de ei depinde cum va decurge ziua.

Horoscop 10 decembrie 2016

Berbec – Horoscop 10 decembrie 2016

Fii ferm pe pozitie si fii pregatit sa spui cat se poate de sigur pe tine: start! Da, esti in fata unui nou inceput, a unei noi etape din viata ta, si se presupune ca ai acumulat pana acum experienta si cunostintele necesare pentru a face o alegere de bun augur.

Esti constient ca sunt si altii in preajma ta care asteapta aceasta decizie sau care depind de ea, tocmai de aceea nu ai voie sa gresesti, sa te indoiesti, sa te razgandesti. Ai ales ceva? Perfect, tine-te de asta si du-o pana la capat. E doar un inceput de aventura, nu te astepta la rezultate imediate, dar important e cum iei startul: increzator, sigur, informat, dornic de schimbare!

Taur Horoscop 10 decembrie 2016

Prea te cramponezi de fleacurile care n-au iesit bine, cand sunt atatea alte elemente care ar merita sarbatorite! Descopera plusurile nivelului la care ai ajuns, pentru ca sunt mai importante si mai numeroase decat neinsemnatele goluri, dar esti intr-o pasa cam pesimista si ai tendinta de a le vedea doar pe cele rele.

Incearca sa te agati de cel mai mic carlig de speranta care sa te traga inapoi in zona luminoasa si frumoasa, si ai se vezi ce bine evolueaza lucrurile in directia implinirii visului tau! Fericirea nu vine prin evenimente spectaculoase si stralucitoare, ci si prin semne mici!

Gemeni Horoscop 10 decembrie 2016

Prezenta ta face extrem de bine unei persoane dragi care nu se simte in apele sale. E mai trist, mai apatic, mai deprimat, dar are mare noroc ca ii stai alaturi, deoarece prin atitudinea ta mai optimista, mai vesela, ii poti distrage atentia de la ceea ce-l apasa.

Te joci, apelezi mai des la glume, ii zambesti cald si asta il ajuta si pe el sa uite de problemele sale. Indiferent de varsta pe care o ai, iti aduci aminte sa mai fii si tu copil, stiind ca asa ii poti readuce zambetul pe buze si celui trist din fata ta. Esti ca o portie de energie pozitiva pentru cei care au picat pe panta pesimismului, deci foloseste-te de atuurile tale din plin!

Rac Horoscop 10 decembrie 2016

Ai nevoie de liniste, ca atare iesi din mediul galagios in care te afli si refugiaza-te intr-un spatiu unde poti fi doar tu cu tine insuti. Ca iti cauti linistea in cele sfinte sau spirituale, ca te retragi in lumea ta pentru a te odihni sau a citi ceva, ca doar iti permiti cateva clipe de relaxare in care sa nu mai auzi de nimeni si nimic, toate acesta au un efect excelent asupra organismului tau.

Iti recapeti, incet, echilibrul interior, constient ca, daca ramai captiv intr-o zona negativa, agresiva si stresanta, vei deveni si tu la fel, deci cauta-ti undeva tihna personala!

Leu Horoscop 10 decembrie 2016

Nimeni nu te intrece cand vine vorba de colaborare, pentru ca tu sari in ajutorul cuiva chiar si fara sa ti-o ceara in mod intentionat. Dai dovada de o capacitate imensa de daruire pentru binele altuia, pentru ca stii ca faci parte dintr-un tandem, dintr-un angrenaj de suflete in care a venit randul ca si tu sa fii cel care preia rolul de motor principal de energie in beneficiul celuilalt.

Candva, partenerul tau a fost cel care daruia si tu primeai cu incredere ce avea el de oferit, dar acum a venit vremea sa se intoarca roata. Dai fara sa astepti nimic in schimb, convins ca aceasta e sansa ta de a te revansa pentru tot ce ti s-a daruit pana acum. Asta da colaborare!

Fecioara Horoscop 10 decembrie 2016

Calculezi resursele financiare actuale si rezultatul suna foarte promitator, ba chiar iti inspira un placut sentiment de prosperitate. Asta iti permite sa te gandesti si la cumparaturi noi, si la investitii mai masive, si la implinirea viselor mai costisitoare cu ajutorul banilor. In fond, acesta e rolul banilor, de a circula pentru a-ti oferi tie bucurie. Deci, nu-i mai tine la saltea, decat daca acumulezi sume mari pentru cine stie ce mare tel de perspectiva.

Momentan, e cea mai mare placere pentru tine sa faci planuri cu banii tai, sa bati magazinele sa cauti ceea ce-ti doresti, iar stacheta e foarte ridicata: nu te multumesti cu lucruri ieftine, ci doar cu ce-i mai frumos si mai deosebit. Probabil chiar iti poti permite, in acest moment.

Balanta Horoscop 9 decembrie 2016

Esti un indragostit fara margini si, cand iubesti, e normal sa vezi in jur doar lucruri frumoase, optimiste, vesele. Te joci de-a iubirea, te lasi coplesit de gesturi de afectiune. Te porti ca un rasfatat, pentru ca stii ca cineva alaturi de tine are atatea sa-ti ofere neconditionat. Dedica aceasta zi acelor lucruri care te fac fericit, care iti incarca inima de fericire deplina.

Copiii sunt si ei in centrul atentiei si te apleci asupra lor ca si cum ai fi unul de-al lor. Uiti de varsta pe care o ai si te joci, razi, glumesti exact ca cei de-o schioapa, lasand copilul interior sa se manifeste in voie.

Scorpion Horoscop 10 decembrie 2016

Ai o discutie foarte serioasa cu familia, cu rudele mai in varsta, de la care simti nevoia sa afli unele aspecte care, din diverse motive, nu iti sunt prea clare. Poate fi un moment al marilor adevaruri, al destainuirilor de familie, al explicatiilor tardive, al unor istorii din trecut pe care abia acum le afli cu adevarat. Oferiti-va unii altora ragazul necesar pentru a sta de vorba cu maturitate si sinceritate.

Poti descoperi lucruri foarte interesante, unele din ele bune, altele mai putin bune, dar aceste discutii justificatoare au rolul de a restabili armonia si ordinea in unele planuri mai incerte din familie.

Sagetator Horoscop 10 decembrie 2016

Ai mult de muncit pana ajungi la nivelul la care speri, dar nu te temi de eforturi! Dimpotriva, esti constient de puterile tale si, la nevoie, ai si de la cine sa ceri ajutorul. Nu te sfii sa bati la usa unor persoane care pot participa si ele la ceea ce cladesti tu prin fortele tale, pentru ca ei pot fi sursa ta principala de energie.

Te stimuleaza, inspira, te sustin, si acesta e modul cel mai eficient de a primi ajutor de la ceilalti. Nu e o rusine sa ceri pareri sau sprijin, cand te simti impotmolit, pentru ca ai de la cine le primi. Ai suficienti prieteni sinceri aproape care sunt gata sa se implice daca ii chemi.

Capricorn Horoscop 9 decembrie 2016

Daca organismul iti atrage atentia prin diverse semnale de alarma ingrijoratoare ca ceva nu e in regula, ar fi bine sa iei niste masuri mai radicale incepand de azi. Este nevoie urgenta de o astfel de hotarare, oricat de grea ar fi, pentru ca renuntarea face parte din procesul corect de vindecare.

Nu vei putea reveni la starea normala daca vei continua sa ai acelasi regim de viata si de acum inainte, deci cauta cu insistenta acel element nociv care nu te lasa sa te simti bine. Ca e vorba de fumat, de alcool, de sedentarism… numai tu stii asta, ca atare analizeaza la rece ce nu-ti face bine si scoate-l din programul tau cotidian!

Varsator Horoscop 10 decembrie 2016

Nu te astepta ca lumea sa aprecieze la fel lucrul pe care tu il consideri perfect. Tu te simti excelent intr-un anumit loc, dar altcineva nu. Tie iti plac anumite detalii, altora nu. Asa e viata, o paleta imensa de gusturi, preferinte, criterii de apreciere, si care nu pot fi niciodata identice la toata lumea.

Totul e sa nu inceapa criticile inutile pe seama unor aspecte care tin, la urma urmei, de gusturile fiecaruia. Un musafir iti intra in casa si, de-a dreptul nepoliticos. Incepe sa-ti judece decorul, culoarea peretilor, mobila, aranjamentul interior fara nici un drept. Uita ca nu e casa lui si ai dreptul sa traiesti in spatiul personal asa cum iti place!

Pesti Horoscop 10 decembrie 2016

Din dorinta ta de a locui in casa perfecta, azi esti gata sa intorci totul pe dos pentru o curatenie generala. Se stie cat de mult iubesti tu ordinea si igiena, dar parca exagerezi deja. Unii ar spune ca ceea ce faci tu e o renovare totala, pentru ca faci ordine chiar si prin cele mai ascunse unghere.

Nu conteaza cat de obosit vei fi la finalul acestor eforturi, ci doar bucuria care ti se va citi pe chip ca ai casa imaculata, exact asa cum iti place tie. Totusi, daca tu esti un atat de mare iubitor de ordine, nu pretinde si de la ceilalti membri ai familiei aceeasi obsesie. Ei pot fi mai neglijenti, mai comozi, si nu vei reusi sa-i atragi in curatenia ta generala. Ii cicalesti, dar tot degeaba!

Horoscop 10 decembrie 2016 oferit de acvaria.com.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×