Horoscop 1 noiembrie. Una dintre zodii îşi îmbunătăţeşte radical situaţia financiară

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Hotnews
01/11/2017, 07:34
Horoscop 1 noiembrie. Una dintre zodii îşi îmbunătăţeşte radical situaţia financiară

Una dintre zodii îşi îmbunătăţeşte simţitor situaţia financiară. S-ar putea să primiţi o moştenire sau plata pentru o lucrare încheiată de curând.

BERBEC

Dimineaţă s-ar putea să fiţi nemulţumit pentru că vi s-a anulat o delegaţie. Întâlniţi o persoană cu care începeţi o colaborare pe termen lung. Puteţi câştiga bani frumoşi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

TAUR

Pe plan profesional, schimbări în bine: fie găsiţi un alt loc de muncă, mai bine plătit, fie sunteţi avansat. Partenerul de viaţă nu este încântat, pentru că va trebui să munciţi mai mult.

GEMENI

Vă îmbunătăţiţi simţitor situaţia financiară. S-ar putea să primiţi o moştenire sau plata pentru o lucrare încheiată de curând.

Horoscop 1 noiembrie. Scorpionul vrea să deschidă o afacere

RAC

Vă simţiţi în formă şi sunteţi hotărât să profitaţi de situaţie. Puteţi avea succes în afaceri, în călătorii şi pe plan sentimental.

LEU

Pe plan social şi profesional, pot avea loc schimbări importante. La serviciu sunteţi apreciat pentru stilul de lucru. Spre seară, este posibil să mergeţi la o petrecere cu prietenii.

FECIOARĂ

S-ar putea ca în familie să apară tensiuni din cauza problemelor financiare. Nu vă lăsaţi demoralizat! Ca să evitaţi un scandal, fiţi mai atent la ce spuneţi.

BALANŢĂ

Sunteţi apreciat în societate, dar şi în familie. Pentru a încheia o afacere avantajoasă, folosiţi farmecul personal.

SCORPION

Intenţionaţi să porniţi o afacere, dar aveţi de făcut mai multe drumuri, pentru acte. Este o zi bună pentru planuri de viitor. Aveţi idei realiste şi ingenioase.

SĂGETĂTOR

Graţie intuiţiei, găsiţi o soluţie originală la o importantă problemă de serviciu. Pentru a o aplica, însă, ar trebui să faceţi ore suplimentare. Nu ezitaţi, pentru că munca o să vă fie apreciată.

CAPRICORN

Este posibil să aveţi probleme cu banii, dar nu disperaţi, pentru că după-amiază vi se oferă o şansă neaşteptată. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Este o zi favorabilă studiului. De asemenea, puteţi să vă valorificaţi cunoştinţele teoretice acumulate până acum.

PEŞTI
Aveţi şanse să rezolvaţi cu bine o problemă sentimentală. Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere pe care a început-o de curând.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×