Horoscop 1 martie. Ce mărţisor trebuie să cumperi în funcţie de zodie. Peştii sunt foarte pretenţioşi

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/02/2020, 14:15
Horoscop 1 martie. Ce mărţisor trebuie să cumperi în funcţie de zodie. Peştii sunt foarte pretenţioşi
Horoscopul zilei de duminică, 1 martie aduce vești bune pentru cei născuți în zodia Rac. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul de duminică, 1 martie, iar veștile sunt cât se poate de bune, că doar vorbim despre ziua care aduce, în sfârșit, primăvara. Se anunță o mulțime de energii pozitive, mai ales din punct de vedere sentimental. Totodată, vă prezentăm ce mărțișoare trebuie să cumpărați și să purtați în funcție de zodie.

Ce surprize îți rezervă astrele de Mărțișor

Dacă ești născut în zodia Rac, te sfătuim să lași nostalgia pentru altădată și să te concentrezi pe ce îți rezervă viitorul, mai ales că Universul se anunță extrem de darnic cu tine. Așa că ai toate motivele să privești înainte cu optimism. Iar în cazul în care nu a apărut încă persoana potrivită, nu îți face nicio grijă. Crede-ne pe cuvânt, de Mărțișor toate dorințele se împlinesc.

Berbec

Dacă ești înconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plină de evenimente, deci cea mai mare grijă trebuie să o acorzi prietenilor de discuție sau de aventură. Dacă aduni alături oameni obosiți, plictisiți, nervoși sau stresați, își vor elibera asupra ta toate aceste defecte şi nu faci decât să transformi ceea ce ar fi trebuit să fie o discuţie interesantă într-un război al nervilor. Există riscul ca în grupul pe care îl aduni alături de tine să se infiltreze şi o persoană care va agita inutil spiritele cu o atitudine ostilă şi violentă. Încearcă să-l ţii la distanţă cu tact!

Femeilor Berbec le recomandăm să poarte mărţişor de culoare roşie.

Taur

Ceea ce faci azi este de succes și ajunge la urechile tuturor, pentru că ești demn de toată lauda. Investești multă energie în activitatea începută și totul evoluează foarte repede spre un nivel superior de care ești foarte mândru. Poate fi o zi norocoasă în acțiuni în care trebuie să te remarci, să vorbești despre tine și valoarea pe care o ai, să apari în fața unui public numeros, pentru că multă lume te privește și trebuie să te prezinți ireproșabil.

Femeilor din zodia Taur le recomandăm să poarte  mărţişor confecţionat din cupru.

Gemeni

Stai puțin și analizează cu maximă exigență ceea ce nu îți merge bine în planuri, pentru că există ceva care îți blochează evoluția și care te irită. Ești ținut pe loc de dispute aprinse care lasă urme asupra încrederii de a duce mai departe ce ai început. Nu renunța, ia un mic răgaz pentru a mai studia odată toate aspectele problemei, pentru că pe undeva s-a strecurat o greșeală. Dacă nu o descoperi acum și dacă nu intervii imediat s-o remediezi sau s-o înlături, cândva în viitor va ieși la iveală cu efectele sale nedorite și vei consuma alt timp prețios pentru a te ocupa de ea de urgență.

„Gemenelor” le recomandăm să poarte mărțișoare cu inimioare.

Rac

Deși ai o relație mai specială cu trecutul, de data aceasta contează doar ce te așteaptă mâine! Pentru a trece la un nivel superior al unei acțiuni în care ești implicat, trebuie mai întâi să faci ordine în etapele deja parcurse. Privește puțin înapoi să vezi ce a rămas nerezolvat și abia după aceea concentrează-te asupra celor care vin. Te poți elibera de un balast care nu-și mai are rostul, de amintiri neplăcute sau de un sentiment de vină pe care îl tot cari după tine. Acum ai ocazia să ștergi cu buretele trecutul și să intri într-o nouă etapă, mult mai ofertantă și mai interesantă.

Femeilor din zodia Rac le recomandăm să poarte mărțișoare cu motive florale.

Leu

Ai ajuns într-un punct important al proiectului la care îți aduci contribuția de câteva luni încoace, nivel la care poți deja să spui că ești foarte aproape de scopul propus. Poate este chiar vremea recoltei, poate este ziua în care spui stop și extragi o concluzie cu privire la pașii parcurși până aici și ai acel sentiment de profundă împlinire față de tot ce ai realizat. Nu a fost deloc ușor drumul până aici, dar acum nu mai contează cât de complicat a fost procesul de producție al acestui rezultat, ci doar faptul că ai atins vârful maxim! Meriți acum o pauză.

Femeilor din zodia Leu le recomandăm să poarte mărțișoare mari, colorate.

Fecioară

Azi deții o poziție superioară în echipa din care faci parte, iar cuvântul tău are greutate. Ți se recunoaște astfel valoarea, iar ceilalți ți se supun deciziilor fără să comenteze. Deții răspunsul la o problemă care preocupă un grup mai larg de persoane, dar numai tu, dintre toți, știi exact încotro trebuie să mergeți. Dă-le și lor un sfat, ca un profesor cu experiență, și această postură de lider te prinde foarte bine. Ești cel mai bun dintre toți!

Fecioarelor le recomandăm să poarte mărțișoare cu coșar sau cu trifoi cu patru foi.

Balanță

Nu poți trece ușor la etapa următoare a unei acțiuni ce părea să evolueze foarte bine. Azi, dai piept cu o serie de piedici care te obligă să-ți aduni forţele mai atent și să acționezi cu îndrăzneală și ambiție. Nu aștepta să se rezolve de la sine, ci pune umărul concret pentru ca lucrurile să revină pe linia normală de evoluție. Deții toate resursele pentru a depăși acest impas: curaj, tărie de caracter, energie din belșug, dar mai ai nevoie și de un dram de noroc care să te susțină pe parcurs.

Balanțelor le recomandăm să poarte mărțișoare haioase, amuzante, simpatice.

Scorpion

Ești pus în situația delicată de a alege între plăcere și datorie. Ai în față două direcții: una începe cu trebuie, cealaltă cu mi-ar plăcea să… Ce să alegi în situația de față? Inima îți transmite ceva, mintea cu totul altceva, dar în cele din urmă argumentele raționale și pragmatice vor cântări mai mult. Acum nu contează ce dorește sufletul tău, ci ceea ce trebuie să faci în situația dată, ca atare asumă-ți răspunderea.

Femeilor Scorpion li se potrivesc mărțișoarele din fier.

Săgetător

Te îndoiești de șansele de succes ale unui proiect la care îți aduci contribuția, și dacă nimic nu te atrage să-l duci mai departe, este și normal ca roadele să nu mai apară. E posibil să fi obosit un pic, ești mai dezinteresat și plictisit, ca atare poate ar fi bine să iei o scurtă pauză și să continui după ce îți mai încarci puțin bateriile. Acum nimic nu mai evoluează în direcția dorită, e și normal să ajungi și într-o zonă ternă în care nu se mai întâmplă nimic, dar nu abandona încrederea în reușita finală. Vei ajunge acolo, poate nu azi, nu mâine, dar ești pe drumul potrivit către un succes deplin. Răbdare deci!

Femeile Săgetător sunt sfătuite să poarte mărțișoare cu potcoavă.

Capricorn

Legea poate interveni destul de intransigent în planurile tale și nu te lasă să duci mai departe ce ai început, pentru că nu e perfect legal. Orice abatere de la reguli stricte, dictate de sus, va fi pedepsită, iar azi ești vizat de o astfel de sancțiune. Că o meriți sau nu, ți-o asumi, pentru că nu ai argumente puternice nici pentru a te apăra, nici pentru a evita acest moment critic. Dacă ești vinovat de ceva, fii sigur că faptele îți vor ieși la iveală și nu vor rămâne fără urmări, dar mai ai timp să repari repede situația!

Femeilor Capricorn le recomandăm să poarte mărțișoare simple, tradiționale.

Vărsător

Ești mai puternic decât crezi, chiar dacă cineva din jurul tău încearcă să te intimideze cu ton ridicat sau cu diverse tehnici de manipulare, sperând că așa se va impune. Cu siguranță ai un as în mânecă de care vei ști să te folosești la momentul cel mai potrivit, fără a apela la autoritate, agresivitate sau nervi, așa cum fac ceilalți. Ba chiar, o astfel de confruntare de forțe, cu oameni care se cred superiori, este o provocare excelentă ca să arăți ce poți și să-i învingi prin mijloace cinstite.

Femeile Vărsător ar trebui să poarte mărțișoare inedite, mai ales de culoare albastră.

Pești

Ești pus pe șotii, cu gândul la distracție, la joacă. Te comporți ca un copil, poate și datorită prezenței celor mici în anturajul tău. Te distrezi alături de ei de parcă ați fi de aceeași vârstă, dar îți dai seama că și copilul din tine mai cere uneori să fie lăsat să se manifeste în voie. Nu este rău să te simți liber să faci ce vrei, pentru că animi foarte bine atmosfera cu o atitudine atât de veselă și de energică, încât toată lumea se va implica trup și suflet într-o activitate care se potrivește perfect acestei stări de bună dispoziție.

Femeile Pești ar trebui să poarte mărțișoare cu stele sau obiecte cerești.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×