Horoscop 1 decembrie. O zodie are şanse să facă afaceri profitabile

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
01/12/2017, 08:15
Horoscop 1 decembrie. O zodie are şanse să facă afaceri profitabile

BERBEC

Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte în interes familial. Puteţi să fiţi optimist, vă veţi descurca repede şi bine. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune.

TAUR

Cu toate că sunteţi hotărât să staţi mai mult cu familia, o situaţie neprevăzută vă obligă să plecaţi de acasă. Faceţi cunoştinţă cu un important om de afaceri, cu care s-ar putea să colaboraţi.

GEMENI

S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate şi să nu mai puteţi pleca la o petrecere. Este posibil să puneţi împreună bazele unei afaceri.

RAC

 

Sunteţi nevoit să faceţi cumpărături neprevăzute, dar bine primite de familie.
Nu faceţi eforturi prea mari, pentru că sunteţi în pragul extenuării.

LEU

Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Puteţi să vă dedicaţi unor noi activităţi, mai ales în domeniul social. Spre seară vă simţiţi foarte bine împreună cu prietenii şi cu persoana iubită.

FECIOARĂ

Deşi aveţi mult de alergat, nu vă neglijaţi sănătatea. Odihniţi-vă mai mult!
S-ar putea să faceţi schimbări prin casă, ceea ce vă îmbunătăţeşte viaţa sentimentală.

BALANŢĂ

Nu pierdeţi vremea! Aveţi o zi foarte încărcată. Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute pentru cămin. Partenerul de viaţă vă apreciază iniţiativa.

Horoscop 1 decembrie. Vărsătorul nu se ţine de program

SCORPION

Vă concentraţi asupra problemelor de familie, chiar dacă vă preocupă foarte mult viitorul profesional. Puteţi să vă ascultaţi intuiţia, dar ar fi bine să ţineţi seama şi de părerile partenerului de viaţă.

SĂGETĂTOR

V-aţi propus să faceţi schimbări în casă, spre bucuria celor mici. Puteţi să vă ocupaţi de afaceri, pentru că sunt şanse să câştigaţi bani frumoşi.

CAPRICORN

După o perioadă mai nefavorabilă pe plan sentimental, situaţia se îmbunătăţeşte pe neaşteptate. Reuşiţi să vă afirmaţi în societate.

VĂRSĂTOR

Vă este imposibil să respectaţi programul stabilit anterior, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi. Schimbările care intervin sunt de bun augur. Fiţi diplomat!

PEŞTI

Intenţionaţi să organizaţi o petrecere. Vă cuprinde febra pregătirilor şi agitaţia din casă începe să vă irite. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×