Horoscop 1 aprilie. Una dintre zodii are discuţii aprinse cu consoarta

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
31/03/2018, 00:00
Horoscop 1 aprilie. Una dintre zodii are discuţii aprinse cu consoarta

BERBEC

Partenerul de viata te poate provoca la discutii aprinse pe teme diverse în acest weekend. Esti preocupat excesiv de mult de segmentul profesional, spre nemultumirea celor din jur. La serviciu, daca esti implicat in proiecte comune cu altii, s-ar putea sa fii nevoit sa rezolvi chestiuni neplacute. Sunt momente importante pe care le poţi depăşi cu prudenta si discernamant. Ţine cont de ceilalţi!

TAUR

Se pare ca weekend-ul îţi aduce fluctuaţii ale sănătăţii, dar şi iureş la locul de muncă. Relatiile colegiale sunt tensionate, sefii nu iti dau atentie, asa incat bazeaza-te doar pe fortele tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului uro-genital şi pe segmentele capului. Foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale si ocupa-te de activitati de rutina.

GEMENI

La finalul acestei săptămâni esti vesel, pus pe şotii si cu dorinta de a oferi iubire tuturor. Creativitatea este la cote inalte, recomandabil fiind sa te ocupi şi de un hobby. Sunt posibile mici neintelegeri cu persoana iubita sau cu copiii, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine. Cu finantele stai bine, dar evita cheltuielile extravagante sau speculatiile financiare. Cei dragi vor să profite de pe urma ta.

RAC

Casa si familia alcatuiesc subiectele principale din acest weekend. Sunt momente bune pentru curatenii generale, reparatii curente sau pentru achiziţionarea unor bunuri patrimoniale de valoare. Esti tentat sa te ocupi mai mult de problemele din domeniul profesional, neglijând nevoile celor apropiati. Astfel, se pot ivi discutii aprinse cu membrii familiei, aşa încât fii prudent.

Horoscop 1 aprilie. Balanţa, vedeta weekendului

LEU

Rudele si prietenii apropiati îţi pot da veşti interesante la sfârşitul acestei săptămâni. Unele pot fi alarmante în aparenţă, aşa încât selectează doar ce îţi este tie de folos. Daca esti nevoit sa calatoresti, verifica cu atentie toate detaliile. Prietenii iti sunt alaturi cu sfaturi si indemnuri minunate. Evită să povesteşti pre multe şi mărunte despre tine. Unii chiar te invidiază fără rost.

FECIOARĂ

Zile bune pentru cumpărături în acest weekend. Sunt posibile cadouri si recompense marunte, dar suficiente. Verifica-ti bugetul de venituri si cheltuieli. Evita chetluielile extravagante, speculatiile financiare si achita-ti la timp toate datoriile. Energia vitala este la cote minime, asa incat ocupa-te doar de activitatile usoare. Detaseaza-te de forfota vietii si îndreaptă-ţi gândurile către cele sfinte.

BALANŢĂ

Eşti vedetă la sfârşitul acestei săptămâni, pentru că debordezi de energie, chef de viata si dorinta de a te implica si in treburile altora. Recomandabil este sa te ocupi doar de ale tale. Sunt momente bune pentru o vizita la un salon de intretinere corporala sau pentru a-ti indrepta atentia catre cursuri de dezvoltare personala. Fii prudent la serviciu, deoarece se întrezăreşte multă muncă.

SCORPION

Weekendu-l îţi aduce o mare dorinţă de a fi doar în compania ta sau eventual a câtorva persoane dragi şi de încredere. Starile tale de spirit sunt destul de fluctuante si ar fi bine sa nu lasi sa se vada asta. Incearca sa te ocupi doar de treburi usoare si evita provocarile altora. În plan profesional, relatiile colegiale lasa mult de dorit. Sanatatea este vulnerabila, dar foloseste remedii naturiste.

SĂGETĂTOR

Interesante zile la capitolul prieteni şi protectori în acest weekend. Sunt posibile discutii contradictorii, dar sunt importante şi cu efecte pe termen lung. Reţine informatiile primite, deoarece unele sunt preţioase pentru domeniul profesional. Dozeaza-ti cheful de distractii si aventuri. Fii prudent vizavi de relaţia cu persoana iubită şi în relaţia cu copiii. Aceştia nu văd cu ochi buni orientarea ta spre alţii.

CAPRICORN

Se pare ca vei fi destul de solicitat la finalul acestei săptămâni în diverse acţiuni socio-profesionale. Sunt posibile neintelegeri, dar cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Eforturile tale sunt indreptate mai mult in zona casei si a familiei, dar îndeplineşte-ţi onorabil şi indatoririle sociale. La serviciu ai foarte multe de facut. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de treburile tale.

VĂRSĂTOR

Apar veşti din străinătate sau te pregăteşti să pleci într-o călătorie îndepărtată la finalul acestei săptămâni. Astrele iti trimit imbolduri minuntate şi în zona creativităţii. Indreapta-ti atentia catre un hobby. În functie de caz, un alt subiect important poate fi legat de studiile pe termen lung. Mentalitatea ta se schimbă frecvent, astfel că este bine să eviţi deciziile şi discursurile în faţa multor persoane.

PEŞTI

La finalul acestei săptămâni este recomandabil sa te ocupi de chestiuni financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Sunt momente bune de a-ti achita taxele, impozitele sau pentru a-ti verifica pe indelete bugetul de venituri si cheltuieli. Pe de alta parte, gasirea echilibrului intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii este o provocare interesanta. Concentreaza-ti eforturile spre problemele familiale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×