Horia Vârlan a încheiat colaborarea cu Prima TV. Emisiunea sa, înlocuită de noul sezon din Trăsniții

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
06/09/2019, 19:19
Horia Vârlan a încheiat colaborarea cu Prima TV. Emisiunea sa, înlocuită de noul sezon din Trăsniții
Horia Vârlan a încheiat colaborarea cu Prima TV. Emisiunea sa, înlocuită de noul sezon din Trăsniții foto: Facebook

După ani de zile în care a prezentat emisiuni la Prima TV, bucătarul Horia Vârlan a încheiat colaborarea cu postul de televiziune.  Cel care a realizat de-a lungul timpului emisiuni precum Cireașa de pe tort, Mama mea gătește mai bine și În bucătărie cu Horia Vârlan, nu va mai apărea din această toamnă la canalul TV, iar conform informațiilor paginademedia.ro, decizia are legătură cu situația financiară prin care trece Prima TV.

De ce pleacă Horia Vârlan de la Prima TV

Postul a fost la un pas să fie vândut de Cristi Burci lui Adrian Toma, dar afacerea nu s-a mai realizat, iar starea financiară a stației TV nu ar fi cea mai bună. Vârlan a confirmat faptul că nu va mai apărea pe micile ecrane și a dezvăluit și ce va face în viitorul apropiat. „Particip la multe evenimente, show-uri culinare, festivaluri. Mă ocup, ceea ce făceam și înainte, de consultață pentru alimentație publică”, a declarat bucătarul, pentru sursa citată.

Pe de altă parte, serialul Trăsniții, una dintre cele mai longevive producții ale Prima TV revine din 9 septembrie cu un nou sezon, ce va fi difuzat la ora 19.30, pe tronsonul pe care îl ocupau până acum emisiunile culinare realizate de Horia Vârlan.

emisiune Horia Vârlan
Horia Vârlan a plecat de la Prima TV. foto: bugetul.ro

Cine este Horia Vârlan

Născut la Galați, pe 11 martie 1963, Horia Vârlan este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. El a absolvit cursurile de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA și a obținut diploma de “Maestru în Artă Culinară”. A absolvit mai multe cursuri de specializare în țară, dar și ursurile de auditori HACCP (Sistem de Management al Siguranței Alimentului).

Timp de 11 sezoane, a realizat emisiunea Cireașa de pe tort la Prima TV. Ulterior, acesta a mai prezentat și emisiunea Junior Chef, de la Antena 1. Bucătarul are doi copii, pe Adrian, absolvent de Limbi si Literaturi Străine și pe Ileana, studentă la Facultatea de Constructii, sectia Drumuri Poduri Cai Ferate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×