Horia Brenciu, mesaj emoționant de ziua soției sale. Alice Dumitrescu împlinește 51 de ani

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/01/2020, 13:21
Horia Brenciu, mesaj emoționant de ziua soției sale. Alice Dumitrescu împlinește 51 de ani
Horia Brenciu, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a soției sale, Alice Dumitrescu. Sursa foto: Instagram.com

Horia Brenciu se mândrește cu familia și soția sa și nu ratează nicio ocazie să arate lucrul acesta. În urmă cu puțin timp artistul a scris un mesaj emoționant pe una dintre rețelele de socializare cu ocazia zilei de naștere a scumpei sale soții, Alice Dumitrescu.

Artistul Horia Brenciu, petrecere de ziua de naștere a soției sale?

Muzicianul Horia Brenciu își adoră soția și nu de puține ori i-a luat apărarea după ce a fost atacată în mediul online. Artistul a împărtășit cu fanii o veste foarte importantă, aceea că astăzi este ziua de naștere a frumosei sale soții, Alice Dumitrescu.

Cântărețul i-a scris un mesaj pe una dintre rețelele de socializare și este de așteptat ca cei doi și familia să petreacă cu această ocazie. Soția lui Horia Brenciu împlinește pe 21 ianuarie vârsta de 51 de ani, dar nu ai spune că are atât.

„Aniversata zilei de azi, mama copiilor mei, Alice Adriana Dumitrescu Brenciu! 🙂 Iubire, la mulți aaaaaaaaani! :-)”, a scris cântărețul pe contul de Instagram.

Horia Brenciu, cuvinte de laudă la adresa frumosei sale soții

Horia Brenciu a avut de-a lungul anilor numai cuvinte frumoase despre soția sa. Artistul este foarte mândru de partenera sa de viață despre care a mărturisit că l-a întrecut la mai multe capitole și i-a fost șefă de cel puțin 3 ori. Cântărețul spune că nu îl deranjează deloc acest lucru.

Dragostea dintre Alice Dumitrescu și Horia Brenciu este nemărginită și artistul își susține soția orice ar alege aceasta. În urmă cu aproximativ doi ani juratul de la „Vocea României”, de la Pro TV, mărturisea că este de apreciat o persoană care la vârsta de 49 de ani experimentează lucruri noi.

„Soția mea este directoarea acestei Academii. Soția mea mi-a fost producător la trei televiziuni: la TVR în 1999, la Național TV în 2004 și când am făcut un film serial la PRO TV în 2006. Acum, în 2019, îmi este din nou șefă. E o plăcere pentru mine. 

Soția mea, la 49 de ani, a început să ia cursuri de yoga și să ia cursuri de limbă engleză. O spun cu foarte mare dragoste și vreau să vă spun că un om aflat în jurul vârstei de 50 de ani care zice vreau să fac ceva nou cu viața mea este de aprieciat, este de îmbrățișat, este de urmat”, a dezvăluit artistul în cadrul unui interviu în urmă cu un an pentru viva.ro.

Cum s-au cunoscut Horia Brenciu și Alice Dumitrescu. Cei doi au fost buni prieteni înainte

Alice Dumitrescu este de profesie producător și a povestit că l-a cunoscut pe actual ei soț pe vremea când lucra la TVR. Vedeta a mai declarat că l-a plăcut din prima clipă pe artist, dar nu s-a gândit că vor fi vreodată împreună din cauza diferenței de vârstă dintre ei.

Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.

L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, a declarat Alice Dumitrescu, relatează click.ro.

Soția lui Horia Brenciu a mai mărturisit la vremea respectivă că înainte de a începe o relație amoroasă au fost timp de mulți ani buni prieteni. În plus, Alice Dumitrescu a mai adăugat că artistul a fost umărul pe care a plâns legat de fosta relație, copii sau carieră.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu au împreună o fetiţă pe nume Mina care a venit pe lume pe 1 noiembrie 2012. În timpul căsniciei cei doi au luat decizia de a adopta un copil și așa a ajuns în familia lor Toma, în vârstă de 5 ani.

Soția artistului mai are două fete: Andreea (26 de ani) dintr-o căsnicie anterioară și Maria (17 ani) dintr-o relație scurtă cu unul dintre colegii săi de breaslă. Horia Brenciu le tratează pe cele două fete ca și cum ar fi proprii săi copii.

  • 8 ani au format un cuplu Horia Brenciu și Alice Dumitrescu înainte de a se căsători
  • 2014 anul în care artistul și producătoare TV și-au unit destinele

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×