Horia Brenciu, din nou tată! Soţia lui a mărturisit!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/12/2015, 10:35
Horia Brenciu, din nou tată! Soţia lui a mărturisit!

Familia lui Horia Brenciu e pe cale să se mărească. Soţia juratului de la „X factor”, Alice Brenciu, a mărturisit planurile de viitor într-un interviu difuzat la „Star Matinal”.

Horia Brenciu va fi din nou tătic? Alice, soţia lui, e deja hotărâtă!

„Mai vrem să mai facem nişte copii. De obicei ne facem bagajele odată la două-trei luni şi plecăm undeva două zile, doar noi doi şi ultima dată cred că am fost la Praga şi este minunat, îl iubesc foarte mult… oraşul! Mi se pare romantic şi frumos şi ne-am petrecut aşa două zile, pe fugă, la Praga”, a declarat aceasta.

Legat de operaţii estetice, se pare că soţia artistului e conform de acord cu ele şi mai ales, în următorii 20 de ani plănuieşte să îşi facă şi ea!

„Sunt pro operaţiei estetice. N-am făcut niciuna, probabil că din cauza asta sunt pro operaţiei estetice. În următorii 20 de ani, cu siguranţă că-mi voi opera totul. Adică asta intenţionez. O să-mi refac faţa, nu ştiu, bustul, dar… în principiu o să vorbesc cu Elza să mă înveţe să mănânc şi după ce o să mă înveţe să mănânc, probabil n-o să mai am nevoie de nicio operaţie”, a mărturisit Alice Brenciu.

Horia Brenciu şi soţia lui, Alice Dumitrescu îşi cresc cu mândrie cele trei fete, Andreea şi Maria fiind fiicele vitrege ale artistului, dintr-o relaţiei anterioară a soţiei sale, dar pe care le creşte asemenea unui tată natural. Horia şi soţia lui au împreună o fetiţă, pe Mina, în vârstă de doi ani.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×