Harvey Weinstein, acuzat şi de trafic sexual! A târât o tănără în baie şi ce i-a cerut să facă a marcat-o pe viaţă!

Filon Stan   
în Galerie foto
28/11/2017, 13:50
Harvey Weinstein, acuzat şi de trafic sexual! A târât o tănără în baie şi ce i-a cerut să facă a marcat-o pe viaţă! GALERIE FOTO

Harvey Weinstein, încă o acuzaţie! Celebrul regizor este vizat de o nouă plângere depusă luni la New York de către o actriţă aspirantă, Kadian Noble, care-l acuză pe producător, pe fratele său Bob şi compania de producţie pe care cei doi au cofondat-o de „trafic sexual” la Cannes, informează AFP. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Harvey Weinstein ar fi „recrutat-o şi atras-o pe actriţa aspirantă Kadian Noble cu promisiunea unui rol, ştiind că va folosi forţa, frauda sau constrângerea pentru a avea o relaţie sexuală cu ea în camera sa de hotel”, se indică în plângerea acestei tinere cu cetăţenie britanică.

Harvey Weinstein, noi acuzaţii! A târât o tânără în baie şi a pus-o să-l masturbeze

Bob Weinstein şi cei de la Weinstein Company sunt acuzaţi de neglijenţă şi de faptul „de a fi cunoscut comportamentul lui Harvey Weinstein şi de a fi facilitat” obiceiul acestuia „de a călători (…) pentru a ademeni tinerele actriţe cu promisiuni de roluri, forţându-le apoi să întreţină relaţii sexuale”.

Harvey Weinstein, care a fost obligat să demisioneze luni din sindicatul regizorilor de la Hollywood, după demisiile din Academia Americană de Film şi din sindicatul producătorilor, susţine că toate aceste relaţii au fost consensuale.

În februarie 2014, Harvey Weinstein a abordat-o Kadian în hotelul Le Majestic din Cannes, invitând-o să intre în camera lui pentru ca tânăra să îi arate un material cu interpretări, potrivit plângerii depuse luni. După ce ar fi invitat-o în cameră, producătorul ar fi sunat un alt manager al companiei sale, care i-ar fi cerut lui Noble să fie „amabilă şi să facă tot ce i se cere”.

Potrivit publicaţiei The Telegraph, în cameră, Weinstein a început iniţial să îi maseze umerii, cerându-i să facă câţiva paşi „în scopuri legate de audiţie”. Ulterior, producătorul a târât-o pe tânără în baie unde i-a cerut să-l masturbeze, conform AFP. În urma acestui incident, actriţa a suferit „răni severe şi traume emoţionale”, fiind ulterior incapabilă să se bucure de viaţă şi să ducă o viaţă normală.

Această plângere vine în contextul în care peste 100 de actriţe, printre care Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow sau Rose McGowan, şi foste colaboratoare ale lui Weinstein l-au acuzat de hărţuire, agresiune sexuală sau chiar viol. Potrivit site-ului revistei Variety, o altă plângere a fost depusă luni la Londra denunţând „agresiuni repetate în anii 2000″.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×