Haos la Tianjin, dupa exploziile uriaşe. „Autorităţile încearcă să ascundă amploarea catastrofei”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/08/2015, 12:41
Haos la Tianjin, dupa exploziile uriaşe. „Autorităţile încearcă să ascundă amploarea catastrofei”

Bilantul exploziilor masive care au avut loc miercuri seara intr-o zona industriala din orasul portuar Tianjin, in estul Chinei, a ajuns la 85 de morti, a anuntat sambata agentia Xinhua. Precedentul bilant indica 50 de decese. Totodata, mai mult de 700 de persoane au fost spitalizate, printre care peste 50 se afla in stare grava sau critica, precizeaza Xinhua.

Sambata, militari specializati in protectie antichimica au patruns in centrul zonei unde au avut loc exploziile, in cautare de eventuali supravietuitori.

Unda de soc a exploziilor a fost simtita de locuitorii unor blocuri de apartamente aflate la distanta de kilometri, in orasul cu 15 milioane de locuitori.

CUTREMUR în lumea mondenă!!! Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT in timp ce faceau SEX IN APA!!! Galerie FOTO. Imaginile EXPLICITE!!!

Autoritatile chineze au luat apararea pompierilor care au intervenit cu apa pentru a stinge incendiul declansat intr-un depozit de substante chimice volatile. Experti straini declarasera ca este posibil ca aceasta interventie sa fi contribuit la producerea exploziilor.

Autoritatile chineze au inceput sambata evacuarea locuitorilor din zona apropiata de locul exploziilor, masura fiind luata de teama propagarii unor compusi chimici toxici, a transmis Xinhua.

Galerie FOTO INCENDIARĂ! A pozat GOALĂ, la piscină! Pictorialul care ÎNCINGE meciul de diseară al Simonei Halep! POZELE au fost făcute publice!

Conform Beijing News, politisti inarmati au inceput evacuarea populatiei dupa descoperirea unor cantitati de cianura de sodiu, la cateva zile dupa exploziile care au provocat 85 de morti si incendii pe care autoritatile incearca sa le aduca sub control.

Zona de evacuare s-ar extinde pe o suprafata de 2-3 km de locul exploziilor.

Xinhua a semnalat catre ora locala 11.40 (03.40 GMT) o intensificare a incendiilor, relatand si ca mai multe explozii au fost auzite in zona, fara insa a le preciza originea.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

Primele explozii gigantice au suscitat o puternica ingrijorare in randul populatiei, care se teme ca va fi afectata de un nor toxic. Locuitori din Tianjin si apropiati ai victimelor au acuzat autoritatile ca ascund amploarea catastrofei, indica AFP.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×