Galerie FOTO. Ea este REGINA lui GICĂ HAGI! Soţia e absolut SUPERBĂ! După un divorţ urît, Regele şi-a găsit liniştea alături de ea

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
02/05/2016, 00:00
Galerie FOTO. Ea este REGINA lui GICĂ HAGI! Soţia e absolut SUPERBĂ! După un divorţ urît, Regele şi-a găsit liniştea alături de eaGALERIE FOTO

Gheorghe Hagi si sotia lui au o casnicie model, doi copii si o viata de familie discreta si lipsita de scandaluri. In urma cu doar cateva zile, „Regele” s-a relaxat cu familia in oras. Intr-un astfel de moment au fost surprinsi de paparazzi.         

Hagi a stiu intotdeauna sa-si tina departe familia de scandaluri si astfel, Marilena, Kira si Iannis au avut o viata linistita.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

CLICK SUS PE GALERIA FORO PENTRU IMAGINI

Chiar daca este un om ocupat, fostul antrenor al Stelei nu uita sa isi dedice timpul liber familiei. CANCAN.ro i-au surprins pe acestia in timp ce luau masa intr-un restaurant de lux din Capitala.

Hagi si Marilena au ajuns la restaurant cu masini separate. In timp ce fostul fotbalist a venit singur , Iannis a preferat sa se deplaseze cu bolidul mamaie sale, semn ca cei doi soti veneau din directii separate.

Intr-o forma de invidiat, Marilena a atras privirile tuturor, mai ales ca doamna Hagi isi mentine aceeasi silueta perfecta, de ani de zile, conform cancan.ro. Dupa mai bine de o ora, timp in care au luat masa, familia Hagi s-au indreptat catre locuinta personala.

„Sotia are grija de mine”

In urma cu ceva timp, Hagi a vorbit despre sotia sa si despre viaţa de familie, pe care o pretuieste mai mult decat orice. “Regele” recunoaşte că trăieşte o poveste aşa cum a visat. ”Sînt fericit asa cum visam, soţia are grijă de mine, mă tolerează. Nu sînt perfect” a mai spus el.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×