Galerie FOTO. Ea este REGINA lui GICĂ HAGI! Soţia e absolut SUPERBĂ! După un divorţ urît, Regele şi-a găsit liniştea alături de ea

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/05/2016, 00:00
Galerie FOTO. Ea este REGINA lui GICĂ HAGI! Soţia e absolut SUPERBĂ! După un divorţ urît, Regele şi-a găsit liniştea alături de ea GALERIE FOTO

Gheorghe Hagi si sotia lui au o casnicie model, doi copii si o viata de familie discreta si lipsita de scandaluri. In urma cu doar cateva zile, „Regele” s-a relaxat cu familia in oras. Intr-un astfel de moment au fost surprinsi de paparazzi.         

Hagi a stiu intotdeauna sa-si tina departe familia de scandaluri si astfel, Marilena, Kira si Iannis au avut o viata linistita.

CLICK SUS PE GALERIA FORO PENTRU IMAGINI

Chiar daca este un om ocupat, fostul antrenor al Stelei nu uita sa isi dedice timpul liber familiei. CANCAN.ro i-au surprins pe acestia in timp ce luau masa intr-un restaurant de lux din Capitala.

Hagi si Marilena au ajuns la restaurant cu masini separate. In timp ce fostul fotbalist a venit singur , Iannis a preferat sa se deplaseze cu bolidul mamaie sale, semn ca cei doi soti veneau din directii separate.

Intr-o forma de invidiat, Marilena a atras privirile tuturor, mai ales ca doamna Hagi isi mentine aceeasi silueta perfecta, de ani de zile, conform cancan.ro. Dupa mai bine de o ora, timp in care au luat masa, familia Hagi s-au indreptat catre locuinta personala.

„Sotia are grija de mine”

In urma cu ceva timp, Hagi a vorbit despre sotia sa si despre viaţa de familie, pe care o pretuieste mai mult decat orice. “Regele” recunoaşte că trăieşte o poveste aşa cum a visat. ”Sînt fericit asa cum visam, soţia are grijă de mine, mă tolerează. Nu sînt perfect” a mai spus el.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×