GALERIE FOTO. O angajată a Guvernului, CONCEDIATĂ pentru poze INDECENTE pe facebook! Astea sînt imaginile COMPROMIŢĂTOARE

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/12/2015, 00:02
GALERIE FOTO. O angajată a Guvernului, CONCEDIATĂ pentru poze INDECENTE pe facebook! Astea sînt imaginile COMPROMIŢĂTOARE GALERIE FOTO

GALERIE FOTO. O angajată a Guvernului, DATĂ AFARĂ pentru poze INDECENTE pe net!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

O angajată a Guvernului Rusiei a fost concediată după ce în atenţia oficialilor au ajuns o serie de fotografii indecente. Tânăra publicase, pe o reţea socială, mai multe poze în care îşi expunea formele apetisante.

Oficialii ruşi au considerat că o astfel de imagine nu este potrivită pentru o angajată a guvernului şi au demis-o imediat ce au văzut-o în ipostazele indecente. Eleonora Verbitskaya a aflat că şi-a pierdut locul de muncă când a ajuns, într-o zi, la birou, şi a găsit o notificare, potrivit metro.co.uk.

Iată pozele care au costat-o locul de muncă

Ceea ce i-a deranjat şi mai mult pe superiorii ei a fost un videoclip în care tânăra apare îmbrăcată sumar, la platanele unui club de noapte. Se pare că tânăra lucra şi ca DJ sub numele de scenă Ellis Sexton.

Avocatul femeii, Maxim Youshin, susţine că Eleonora a fost demisă în mod ilegal pentru că este „prea sexy”. Mai mult, aceasta susţine că nu a făcut nimic greşit: „Potrivit legii ruseşti, nu a făcut nimic greşit. Este mai degrabă o problemă morală acum”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×