Gripa mai face o victimă! Un bărbat de 40 de ani din Iaşi a murit

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
26/01/2018, 11:43
Gripa mai face o victimă! Un bărbat de 40 de ani din Iaşi a murit

Gripa face încă o victimă în România! Un bărbat în vârstă de 40 de ani din judeţul Iaşi a murit din cauza gripei, fiind al patrulea deces înregistrat din cauza virusului gripal în această iarnă. Conform Centrului Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, bărbatul decedat nu era vaccinat antigripal.

Este al patrulea deces provocat de gripă şi înregistrat în acest sezon, primele trei victime fiind o femeie de 69 de ani din Bucureşti, un adolescent de 15 ani din judeţul Sălaj şi o femeie de 40 de ani din judeţul Botoşani.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gripa mai face o victimă în Romania. Patru persoane au murit

128 de cazuri de gripă s-au înregistrat în săptămâna 15 – 21 ianuarie, la nivel naţional, potivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile.

Cele mai multe cazuri de gripă , 37, s-au înregistrat în Bucureşti, urmat de Constanţa, cu 26 de cazuri de gripă confirmate în această iarnă. În Bihor au fost patru cazuri de gripă, câte două cazuri s-au înregistrat în Dâmboviţa şi în Botoşani, iar câte un caz de gripă s-a înregistrat în judeţele Dolj, Mureş, Timiş, Sălaj, Sibiu şi Ilfov. Până în 21 ianuarie, fuseseră vaccinaţi antigripal 771.573 de oameni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×