Gripa a mai secerat o viaţă! Numărul victimelor a ajuns la 54!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
25/02/2018, 15:54
Gripa a mai secerat o viaţă! Numărul victimelor a ajuns la 54!

Gripa face noi victime în Români! Institutul Naţional de Sănătate Publică a confirmat, duminică, un alt deces cauzat de virusul gripal, fiind vorba despre o femeie de 77 de ani, din judeţul Bihor, neimunizată antigripal. Numărul total de persoane care au murit din această cauză se ridică la 54.

Potrivit INSP, este vorba despre o femeie în vârstă de 77 de ani, din judeţul Bihor, care a murit din cauza virusului gripal de tip B, nefiind vaccinată împotriva gripei şi având şi alte probleme de sănătate.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gripa a mai ucis o persoană! Numărul victimelor a crescut la 54!

De la debutul sezonului 2017-2018, numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 54. Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile (CNSCBT) anunţă că sunt sunt înregistrate peste 780 de cazuri de gripă, cele mai multe fiind în Bucureşti, Iaşi şi Constanţa.

Activitatea gripală a evoluat cu intensitate mare în Bucureşti, Constanţa, Iaşi şi Olt şi medie în Bihor şi Argeş, cu răspândire regională în sud şi sud-est şi cazuri sporadice în alte judeţe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×