Andreea Esca, ÎNLOCUITĂ la ProTV! Vezi MOTIVUL!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/07/2015, 08:00
Andreea Esca, ÎNLOCUITĂ la ProTV! Vezi MOTIVUL!

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să aprobe modificarea structurii de programe a Europa FM pe perioada verii, din grila postului de radio urmând să iasă emisiunea „La radio cu Andreea Esca” şi „România în direct”, cu Moise Guran.

CNA a analizat, joi, o solicitare a societăţii Europe Developpement International – R SA de modificare a structurii de programe a Europa FM, în perioada 1 iulie – 30 august.

Astfel, potrivit unei adrese remise Consiliului de societatea care deţine Europa FM, în timpul verii, acest post de radio va avea un program adaptat perioadei estivale. „Nota predominantă a programelor va fi dată de divertisment şi muzică, ponderea buletinelor informative rămânând neschimbată, cu un procent semnificativ de informaţii ce vor fi oferite permanent de către realizatorii programelor”, se spune în adresa transmisă CNA.

În ceea ce priveşte modificările apărute în grilă, acestea vizează emisiunea „România în direct”, cu Moise Guran, difuzată de luni până joi, între orele 13.15 şi 14.00, care va fi înlocuită cu emisiunea „Cea mai bună muzică din ’80 până azi”, dar şi emisiunea „Avocatul diavolului”, cu Moise Guran şi Vlad Petreanu, difuzată vinerea, între orele 13.15 şi 14.00, care va fi înlocuită, de asemenea, cu „Cea mai bună muzică din ’80 până azi”.

Şi emisiunea „Videoradio”, difuzată sâmbăta, între orele 11.00 şi 12.00, va fi înlocuită cu emisiunea „Cea mai bună muzică din ’80 până azi”.

Cu aceeaşi emisiune muzicală vor fi înlocuite şi emisiunile „La radio cu Andreea Esca”, difuzată sâmbăta, între orele 12.00 şi 13.00, şi „Lumea Europa FM”, difuzată duminca, între 11.00 şi 12.00.

sursa: realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×