Grav accident pe Autostrada Transilvania! Trei persoane au fost rănite. VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 10:57
Grav accident pe Autostrada Transilvania! Trei persoane au fost rănite. VIDEO
Accident cumplit pe Autostrada Transilvania. Sursa foto: stiridecluj.ro

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă dimineață pe Autostrada Transilvania A3, la intrarea în Turda, după ce patru autoturisme au intrat în coliziune, pe fondul ceții dense, dar și a drumului umed. În urma impactului puternic, trei persoane, printre care și un copil, au fost rănite, având nevoie de intervenția echipajelor medicale.

Accident grav pe Autostrada Transilvania

Potrivit autorităților, nefericitul eveniment a avut loc în jurul orei 8:40, pe tronsonul Gilău-Turda la km 100, pentru că nu a fost păstrată distanța impusă de condițiile meteo existente în acea zonă, cu vizibilitate sub 100 de metri. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale, dar și o autospecială de descarcerare. VEZI VIDEO AICI

Victimele, două femei de 57, respectiv 45 de ani și o fetiță de 10 ani au primit primul ajutor, fiind transportate ulterior la spital pentru investigații suplimentare. De asemenea, traficul rutier este blocat pe Autostrada Transilvania la intrarea în Turda dinspre Gilău, județul Cluj, anunță Centrul Infotrafic.

Anunțul ISU Cluj

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate în cursul dimineții pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care s-a produs pe la km 10 al autostrăzii A10 pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, în jurul orei 9.00. Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit patru autovehicule avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Două femei de 57 și 45 de ani și o fetiță de 10 ani au primit primul ajutor și asistență medicală de la echipajele SAJ și SMURD.

Au fost constatate afecțiuni ușoare, toate persoanele consultate erau conștiente și cooperante. Ele sunt transportate în aceste momente la spital pentru investigații suplimentare. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate în accident și au asigurat siguranța salvatorilor pe timpul intervenției”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, maiorul Andrei Biriș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×