Grătarul lui Liviu Dragnea, fenomen viral: 6.000 de oameni vin la mici!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
06/05/2018, 14:37
Grătarul lui Liviu Dragnea, fenomen viral: 6.000 de oameni vin la mici!
Fenomen viral pe facebook: Grătar la Dragnea. Peste 6.000 de oameni vor să mănânce mici cu liderul PSD.

Internetul a luat foc după ce liderul PSD a făcut un pariu cu un gălăţean şi a anunţat că va lua masa cu el. Grătarul lui Liviu Dragnea, fenomen viral: 6.000 de oameni vin la mici!

Vestea s-a rostogolit rapid pe reţelele de socializare şi astfel s-a creat pe Facebook un eveniment „Grătar la Dragnea”. Peste 6.000 de oameni sunt interesaţi de evenimentul organizat de Liviu Dragnea la sediul PSD, conform realitatea.net.

Grătarul lui Liviu Dragnea, fenomen viral: 6.000 de oameni vin la mici! „Nu am pentru toţi!”

Elanul celor care îşi doreau să mănânce mici alături de Liviu Dragnea a fost liniştit chiar de către şeful PSD.

Acel domn care a pus pariu pe o navetă cu bere că eu nu sunt la volan – căruia i-am livrat un selfie – l-am întrebat ce facem cu naveta cu bere, omul a spus că îşi ţine promisiunea eu am spus că, fiind o gazdă bună, aduc micii şi vă spun că aduc mici din Teleorman. Vă aştept să veniţi acolo şi sper să mâncaţi cu mine măcar un mic sau două persoane la un mic dacă nu aveţi curaj unul întreg şi să bem o bere. Şi cu alcool, şi fără alcool„, a spus Liviu Dragnea.

Când a fost întrebat dacă vor fi invitate la „grătar” şi cei peste 6.000 de oameni care şi-au anunţat intenţia de a participa la evenimentul deschis pe Facebook ”Grătar la Dragnea”, liderul PSD a fost tranşant:

Nu, pentru că nu cu ei am discutat. Eu n-am făcut rămăşag cu ei. Mai era o doamnă care ar fi vrut să vină şi a zis că bea doar limonadă. Aşa, de unde să am eu atâţia mici, domnişoară, să vin la toţi oamenii cu care mi-ar fi drag„, a afirmat Liviu Dragnea, conform Realitatea.net.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×