Ce nu ar mânca Gordon Ramsay sub nicio formă! 10 lucruri pe care nu le ştiai despre celebrul chef!

Filon Stan   
în Hotnews
13/09/2017, 17:10
Ce nu ar mânca Gordon Ramsay sub nicio formă! 10 lucruri pe care nu le ştiai despre celebrul chef!

Gordon Ramsay este unul dintre cei mai populari bucătari în întreaga lume şi unul dintre cei trei bucătari din Marea Britanie care au primit vreodată trei stele Michelin. Recent, a intrat în cercul taţilor celebri şi bogaţi care nu-şi vor lăsa averea copiilor. Controversatul chef britanic are patru copii împreună cu soţia sa, Tana, şi 188 de milioane de dolari!

Copiii mei vor trebui să-şi croiască propriul drum în viaţă”, declara acesta pentru The Telegraph. Doar 25% din banii necesari pentru un apartament vor ajunge la copiii săi, pentru că îşi doreşte ca aceştia „să lucreze din greu” pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Iată 10 lucruri pe care nu le ştiai despre controversatul chef Ramsay

Are centura neagră la karate

În cadrul unui interviu Gordon a vorbit despre experienţa sa cu un concurent de la emisiunea „Hell’s Kitchen” care a încercat să-l lovească şi a declarant: „Am centură neagră la karate. Îmi place boxul. Pot să am grijă de mine”.

Nu se uită la emisiunile sale

În timpul unui interviu pentru Playboy, Gordon a vorbit despre decizia sa de a nu-şi viziona propriile emisiuni, declarând: „Nu vreau să devin obsedat de sine şi să mă gândesc că îmi trebuie machiaj şi să mă uit la modul în care merg sau vorbesc. Asta este. Prefer să mă uit la „Deadliest Catch” sau să ies în oraş”.

Restaurantele lui au în total 7 stele Michelin

Joel Robuchon deţine recordul cu 28 de stele.

Există un singur lucru pe care îl va comanda întotdeauna dacă îl găseşte în meniu

Într-o postare pe o reţea de socializare, Gordon a declarat că friptura de vită Wellington este preferata lui în orice restaurant „fie că este în mijlocul oraşului Milano, fie în mijlocul Parisului sau în mijlocul New York-ului”.

Singurul lucru pe care refuză să-l mănânce: mâncare congelată

Într-un interviu pentru Bon Appétit, Gordon a vorbit despre cât de mult urăşte mâncarea congelată: „Este atât de uşor să pregăteşti o masă rapidă folosind produse proaspete, dar oamenii încă recurg la mese gata preparate, care au acelaşi gust toate”.

Gordon Ramsay ştie care ar fi ultima sa masă

Susţine că poate să reziste 60 de minute fără să înjure

După ce a a fost întrebat pe reţeaua de socializare Reddit dacă ar putea să reziste timp de 60 de minute fără să înjure, el a spus: „E greu de greu, dar pot încerca”.

Ultima sa masă ar fi biban de mare cu sos de măcriş

„Bibanul de mare este regele peştilor, aşa că ideea mea despre ultima masă perfectă ar fi un file rumenit în tigaie cu un sos uşor de măcriş sau servit la cuptor cu anghinare şi smântână cu chives”.

Îi place foarte mult să lucreze

El a declarat pe o reţea de socializare că ”Lucrez incredibil de mult. Am cam trei-patru ore pe zi libere şi lucrez intens pentru că devin foarte entuziasmat de diverse proiecte!”.

Dacă nu era bucătar, ar fi fost puscaş marin

Ca răspuns la o întrebare pe site-ul Quora, ce ar fi fost dacă nu ar fi fost bucătar, el a răspuns: „Probabil puşcas marin. Ei sunt disciplinaţi”.

Dacă ar putea găti doar pentru o celebritate, aceasta ar fi Hillary Clinton

Gordon şi-a planificat chiar şi meniul şi a spus: „Aş găti ceva autentic, bogat şi un sos cu mult vin roşu, cum ar fi o porţie de coase, pentru ca ea ar şti să aprecieze mâncarea bună”.

Sursa: gustarte.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×