Google Pixel 3, lansat oficial. Când ajunge în România și la ce preț. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
10/10/2018, 13:39
Google Pixel 3, lansat oficial. Când ajunge în România și la ce preț. VIDEO GALERIE FOTO
Google Pixel 3, noile achiziții ale planetei, vor apărea din 2 noiembrie în România

Google Pixel 3 a fost lansat oficial! Pasionații de tehnologie de ultimă oră se întreabă când va ajunge în România și care este prețul. Așadar, în cadrul unei conferințe care a avut loc în SUA, au fost arăte lumii Google Pixel 3 și Pixel 3 XL. Presupunerile din cadrul reuniunii au fost cât se poate de relevante, căci telefoanele abia apărute au și intrat în topul particularităților ce revoluționează tehnologia. Potrivit informațiilor care circulă pe internet, ele reprezintă a treia generație de tehnică făcută totalmente de Google.

Conform observațiilor făcute de cei prezenți la conferință, telefoanele își încep lista de puncte forte prin simplitatea lor, însă fără a dori să aducă ceva extraordinar de nou în această industrie. Așadar, acum să vedem care sunt particularitățile noilor achiziții ale planetei. Ambele telefoane au o configurație asemănătoare, singurul lucru prin care se deosebesc constă în diagonală. Varianta principală de Google Pixel 3 are una de 5.5 inci, iar Pixel 3 XL una de peste 6.3 inci în diagonală. Însă, ce este cu adevărat nou pentru un telefon de ultimă generație este faptul că telefoanele nu conțin două camere pe spate, iar asta din cauza refuzului companiei americane.

Google Pixel 3, lansare oficială! Din 2 noiembrie în România! Iată prețul

Aceștia au arătat în trecut că se poate face o treabă grozavă și cu o singură cameră, pe premisa ” decât mult și prost”. Telefoanele se mai remarcă și prin asigurarea de un SoC Snapdragon 845 tactat la 2.5 GHz, alăturide 4 GB RAM. Spațiul de stocare al celor două mobilelor este de 64 sau de 128 GB, iar bonus există și un microSD. Acum, după multiplele particularități, impresionanta cameră a telefoanelor, să vedem și cât de accesibile sunt.

Potrivit playtech.ro, Google Pixel 3 și Pixel 3 XL va veni în Europa, din data de 2 noiembrie, iar prețul lor este diferit. Un Pixel 3 începe de la suma de 860 de euro, cel cu modelul de 64 de GB, dar, totodată, poate să și depășească 960 de euro, asta pentru modelul de 128 de GB. Iar, ultima versiune, cea care face un top al noilor tehnologii, te face să scoți 1060 de euro, având 128 de GB.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×