Gisele Bündchen, la ultima defilare din viaţa ei. De ce se retrage?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/04/2015, 11:55
Gisele Bündchen, la ultima defilare din viaţa ei. De ce se retrage? GALERIE FOTO

Top-modelul brazilian Gisele Bündchen a renunţat la prezentările de modă. Gisele Bündchen, în vârstă de 34 de ani, a defilat pentru ultima dată pe un podium de modă în ţara ei natală, Brazilia, la Săptămâna Modei de la Sao Paolo, pe 15 aprilie, conform presei braziliene, preluate de abcnews.com. Vedeta braziliană participă la prezentările de modă de aproximativ două decenii şi a explicat că vrea să dedice mai mult timp familiei.

Gisele Bündchen, onorată de colege cu tricouri cu chipul ei

Site-ul brazilian Estadao.com afirmă că, deşi celebrul model nu va mai urca pe podiumurile de defilare, Gisele va continua totuşi să lucreze în industria modei, pozând în pictoriale din diverse reviste specializate şi apărând în diverse campanii publicitare.

ap203248721388

În august 2014, Gisele Bündchen a fost desemnată, pentru al optulea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, modelul brazilian obţinând venituri de 47 de milioane de dolari în perioada iunie 2013 – iunie 2014. Gisele Bündchen a devenit celebră după ce a făcut parte mulţi ani din grupul de top-modele al casei de modă Victoria’s Secret.

GALERIE FOTO

Vedeta este căsătorită cu fotbalistul american Tom Brady, în vârstă de 37 de ani, din februarie 2009. Cei doi au împreună un băieţel, Benjamin, care s-a născut în decembrie 2009, şi o fetiţă, Vivian Lake, născută în 2012.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×