Gina Pistol a scăpat ca prin urechile acului de atentatele din Paris

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
16/11/2015, 19:20
Gina Pistol a scăpat ca prin urechile acului de atentatele din ParisGALERIE FOTO

Toată săptămâna trecută vedeta s-a aflat în Paris (Franţa), unde a realizat o nouă şedinţă foto specială. Gina Pistol (33 de ani) s-a întors în România chiar vineri, înainte de atentatele de la Paris, şi înalţă rugăciuni cerului pentru că a scăpat ca prin urechile acului de nenorocire.

Gina Pistol a participat anul acesta la mai multe show-uri de televiziune, chiar la posturile concurente PRO TV şi Antena 1, dar se laudă şi cu şedinţe foto deosebite. Dintre acestea, cea mai recent a fost pentru revista „Fushion”, un pictorial în care solista apare în diferite ipostaze extrem de sexy.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A apărut şi pe coperta unei reviste de fashion

gina_pistol_coperta_revista_fusion

O altă şedinţă foto a purtat-o pe Gina până la Paris, unde a petrecut toată săptămâna trecută. A realizat în „Oraşul luminilor” o şedinţă foto specială, pentru un parfum produs în Japonia. Gina şi echipa care a însoţit-o în Paris au realizat o şedinţă foto specială, în zona turnului Eiffel.

„După ce am realizat şedinţa foto, care a durat câteva ore bune, am vizitat mai multe zone de agrement, printre care şi parcul EuroDisney. Ne-am distrat pe cinste şi apoi ne-am întors acasă, vineri. Am scăpat ca prin urechile acului de atentatele de la Paris”, a povestit, pentru Click!, stilistul Marian Capet, unul dintre prietenii Ginei, cel care i-a făcut coafura pentru ambele şedinţe foto.

Contactată de reporterii Click!, Gina Pistol nu a dorit să comenteze absolut nimic, „din respect pentru victimele” atentatelor. Însă, surse din apropierea ei, au povestit că vedeta este în stare de şoc.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×