GALERIE FOTO. Gina Pistol, în tandreţuri pline de senzualitate, cu o femeie! Pe STRADĂ!!!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/10/2015, 11:00
GALERIE FOTO. Gina Pistol, în tandreţuri pline de senzualitate, cu o femeie! Pe STRADĂ!!! GALERIE FOTO

În ultima vreme, deşi lucrurile păreau să se fi ”aşezat” între Gina Pistol şi Alin Cocoş, iar cererea în căsătorie a fost acceptată, relaţia lor pare să se fi răcit. Iar acest lucru se poate observa din ieşirile publice pe care le are frumoasa blondină.

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o, zilele trecute, pe frumoasa Gina Pistol în timp ce, tristă peste măsură, se îndrepta spre o cafenea de fiţe din Bucureşti. Acolo însă s-a întâlnit cu o amică de-a ei cu care, de-a lungul mesei pe care au servit-o, a vorbit fără încetare, povestindu-i, probabil prin ce drame trece.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ieşirea din cafenea a fost însă momentul în care Gina a uitat de toate supărările, ea zâmbind pentru prima oară.

Motivul? Simţind că are nevoie de afecţiune, Gina şi-a luat amica de după umăr, iar aceasta i-a răspuns la îmbrăţişare în cel mai senzual mod cu putinţă.

Mai exact, a apucat-o de fund, a ciupit-o jucăuş, iar apoi a mângâiat-o plină de dragoste, semn că relaţia lor depăşeşte limitele amiciţiei. Iar acela a fost momentul în care Gina a zâmbit…

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×