VIDEO / Gigi repara Maybach-ul cu ranga, soţia cară pepeni cu Merţanu’!

Roxana Brănişteanu   
în Reality show
09/08/2013, 13:48
VIDEO / Gigi repara Maybach-ul cu ranga, soţia cară pepeni cu Merţanu’!

După ce Gigi Becali şi-a reparat Maybach-ul cu o rangă, soţia acestuia a transformat în caruţă limuzina care a provocat prima arestare a patronului stelist, după ce a fost furată! Luminiţa a ieşit la piaţă cu limuzina pe care hoţii i-o furaseră milionarului şi a cărat cu ea… pepeni, pe scaunul din dreapta!

Vezi video aici! 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Miercuri a fost zi mare în familia Becali. Fiica acestuia, Teodora, a împlinit 18 ani şi, chiar dacă tatăl ei se află în închisoare, Luminiţa Becali a încercat, totuşi, să-i serbeze majoratul fetei, desigur fără prea mare fast.

Altfel, în jurul prînzului, soţia latifundiarului din Pipera a plecat cu şoferul la o cofetărie din zona Dorobanţi, de unde a cumpărat un tort şi mai multe cutii cu prăjituri, cel mai probabil pentru musafirii pe care Teodora îi invitase să-i fie alaturi în acea zi.

Grijulie cu prăjiturile, doamna Becali i-a cerut şoferului să le aşeze cu mare, mare atenţie în portbagajul maşinii. Exact limuzina blestemată care, cu cîţiva ani în urmă, ăi fusese furată patronului Stelei şi pentru care acesta a fost condamnat la închisoare după ce a ordonat gărzilor lui de corp să-i sechestreze pe hoţi.

Dar Luminiţa Becali nu pare să fie superstiţioasă, aşa că nu evită să circule cu respectiva limuzină, chiar şi atunci cînd merge la… piaţă. Pentru că, după ce a luat prăjiturile din Dorobanţi, doamna Becali s-a oprit la piaţă ca să faca alte cumpărături.

Cu acelasi şofer în umbra ei, femeia n-a pierdut mult timp printre tarabe, întrucît a ştiut precis ce vrea! Aşadar, a ales mai mulţi pepeni, pe care i-a incărcat într-un cărucior şi i-a dus la maşină.

Luminiţa Becali a urcat ca o doamnă în spate, iar însoţitorul ei a rămas să încarce cumpărăturile. Cum portbagajul era “populat” de cutiile cu prăjituri, pepenilor le-a revenit marea onoare să ia loc pe… scaunul din dreapta al maşinii, unde, odinioară, era locul preferat al proprietarului!

Totul însă a părut atît de firesc încît noi ne-am întrebat dacă nu cumva acolo, pe scaunul din dreapta, ar trebui să circule toţi pepenii cînd merg cu limuzine de lux. Cine mai ştie însă răspunsul, pentru că atunci cînd e vorba de familia Becali, ne putem aştepta la orice. Că doar nu s-o fi aşteptat cineva ca, de pilda, un Maybach de 650.000 de euro să fie reparat cu ranga?! Şi, totuşi, s-a întîmplat! Aşa că de ce ne-ar mai mira statutul privilegiat al pepenilor din familia Becali?

Sursa: Cancan

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×