Gigi Becali se călugărește! „În 20 de ani, veniți să-mi luați interviuri prin munți”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
26/12/2018, 08:41
Gigi Becali se călugărește! „În 20 de ani, veniți să-mi luați interviuri prin munți”
Gigi Becali a lăsat deoparte fotbalul și a vorbit despre călugărie

Gigi Becali a lăsat deoparte fotbalul și a vorbit despre relația sa cu Dumnezeu! În cadrul unui interviu pentru România TV, patronul FCSB și-a anunțat planurile de viitor. Latifundiarul a dezvăluit că românii știu doar un procent extrem de mic din bunăvoința sa, iar motivul faptelor sale este pentru a ajunge mai aproape de Dumnezeu. ”Voi știți doar 5% din câtă milostenie fac eu! Eu fac ce fac ca să ajung lângă Dumnezeu. Am lăcomia asta!”, a spus Gigi Becali.

Totodată, patronul FCSB a declarat că trăiește de la o săptămână la alta doar pentru Sfânta Liturghie. ”Eu trăiesc doar pentru Sfânta Liturghie, de la o săptămână la alta. Înainte, când începeau oamenii să se împărtășească, plecam, acum stau alături de ei, îi văd, îl beau și îl mănânc pe Hristos alături de ei”, a mai spus latifundiarul.

Gigi Becali a lăsat deoparte fotbalul și a vorbit despre relația sa cu Dumnezeu! Patronul FCSB se călugărește

De altfel, acesta a mărturisit că plânge de fericire atunci când se împărtășește, pentru că atunci își dă seama că Dumnezeu ”poate hrăni cu trupul lui Hristos” pe oricine. ”Eu plâng de bucurie când mă împărtășesc. De ce? Pentru că Dumnezeu e bun cu mine și îmi dă și mie, un nemernic, să beau și să mănând trupul lui Hristos. Voi nu mă vedeți, dar plâng mult eu”, a continuat Gigi Becali.

Gigi Becali se călugărește! „În 20 de ani, veniți să-mi luați interviuri prin munți”
Patronul FCSB are de gând ca, peste 20 de ani, să se retragă în munți

În continuare, acesta a vorbit despre planurile de viitor și locul unde îl poate găsi lumea, peste 20 de ani. ”Vreau ca în 20 de ani să mă lepăd de material. Îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla.(…)În lăcomia mea, eu vreau să ajung în dreapta lui Dumnezeu”, a adăugat afaceristul.

Becali: ”Îmi aranjez fetele, nepoții, pe las averea mea și o sa plec în munți”

Cât despre fotbal, acesta a spus că totul e în voia Lui, căci Dumnezeu știe fiecare pas pe care omul dorește să-l facă. ”Dacă cer, Dumnezeu face voia Lui. Dumnezeu știe ce gândești, nu poate fi mințit. Și spun «Doamne, dă-mi mie, că știu ce să fac cu banii ăia». Vorbesc încet că dacă spun tare mă aude Satana și mă atacă cu cete puternice. Când voi fi vrednic, Dumnezeu îmi va da. Ce e pentru El fotbalul?

Gigi Becali se călugărește! „În 20 de ani, veniți să-mi luați interviuri prin munți”
Latifundiarul a dezvăluit că românii știu doar un procent extrem de mic din bunăvoința sa, iar motivul faptelor sale este pentru a ajunge mai aproape de Dumnezeu

Cer la rugăciune să bat pe Barcelona. Dacă ai credință, poți muta și munții. Dumnezeu știe ce vreau. Și îmi dă un Coman, Man, Tănase și echipa se face puternică. Încet, încet. Și, pac, câștig campionatul și Liga Campionilor. Stau toată ziua în rugăciune și spun «Doamne, dă să bat Barcelona și Real Madrid». Mă împărtășesc și duminica sunt curat și cer să bat Barcelona, Real și toate echipele puternice. Așa gândesc eu. O să spuneți că sunt nebun, cum spun și prietenii mei. Dar să vedem cine are dreptate”, a mai spus Gigi Becali.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×