Gigi Becali s-a întâlnit cu Laura Codruța Kovesi! “O iubesc!”

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 17:30
Gigi Becali s-a întâlnit cu Laura Codruța Kovesi! “O iubesc!” GALERIE FOTO
Gigi Becali s-a întâlnit cu Laura Codruța Kovesi! “O iubesc!”

Gigi Becali și-a exprimat din nou afecțiunea pentru fosta șefă a DNA Laura Coruța Kovesi. „Nu mă întrebați de Codruța că știți că eu o iubesc și chiar dacă a greșit și ea.”, a povestit finanțatorul de FCSB într-o intervenție la Antena 3. Gigi Becali a povesti că el și Laura Codruța Kovesi s-au întâlnit la biserică.

Se pare că întâlnirea dintre Gigi Becali și fosta șefă a DNA a avut loc recent, de când Laura Codruța Kovesi nu mai este în această funcție. Becali spune că fosta șefă a DNA s-a spovedit și s-a împărtășit, fapte ce l-au făcut pe acesta să o iubească pe Kovesi. În martie anul trecut Becali spunea despre cea care conducea atunci DNA-ul că nu a întâlnit-o vreodată. „Pe Codruţa nu o cunosc. Eu nu stau la stăpânirea unei femei niciodată, eu nu sunt Ghiţă, nici Dragnea care pune femei în funcţie ca să le poată stăpâni.”, declara Gigi Becali în martie 2018.

Gigi Becali s-a întâlnit cu Laura Codruța Kovesi la biserică: Eu cântam și ea se împărtășea!

Gigi Becali a a povesti la Antena 3 că s-a întâlnit cu Laura Codruța Kovesi într-o biserică din București.  Becali spune că fosta șefă a DNA s-a spovedit și s-a împărtășit „Nu mă întrebați de Codruța că știți că eu o iubesc și chiar dacă a greșit și ea. Eu cântam în biserică și ea se împărtășea. Dacă ea se împărtășea când eu cântam, eu o iubesc”, a spus Becali, pentru Antena 3.

Gigi Becali s-a întâlnit cu Laura Codruța Kovesi! “O iubesc!”
Gigi Becali s-a întâlnit cu Laura Codruța Kovesi la o biserică! “O iubesc!”

În urmă cu un an, Gigi Becali se declara dezamăgit de liderii PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, în ceea ce privește relația acestora cu șefa de atunci a DNA. Eu nu mă duc ca Dragnea să îi duc şorici lui Codruţa, să îi tai eu porcul. Eu chemam să îmi taie ei porcul că eu sunt Becali. Ei sunt în funcţie câţiva ani, dar eu sunt Becali puternic toată viaţa. Dacă ei nu au decât poză cu Codruţa în vie şi poză cu Codruţa în cramă cu nevasta. Deci după atâţia ani au doar asta înseamnă că Codruţa e sfânta. Ea săraca femeie între tâlhari a putut să supravieţuiască şi a avut înţelepciune”, a declarat în martie 2018 Gigi Becali.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×