Gigi Becali, reacţie uluitoare despre viitorul copil al Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea

Iuliana Spirache   
în Hotnews
05/01/2016, 08:39
Gigi Becali, reacţie uluitoare despre viitorul copil al Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel, fosta soţie a lui Cristian Boureanu, a fost surprinsă cînd îl vizita pe Cristi Borcea la închisoare.  Dacă în urmă cu puţin timp Pelinel nega că ar fi însărcinată, ieri blonda a anunţat cu mare bucurie vestea că va avea un băieţel.

Gigi Becali, naşul lui Cristi Borcea, a vorbit despre situaţia fostului finanţator al clubului din „Ştefan cel Mare”. „Eu mă consider părintele spiritual al lui Cristi. Eu nu botez decât copii făcuţi prin Sfânta Taină a cununiei. Nu ne jucăm acum cu Sfintele Taine şi cu nevestele. Eu o să ţin cu dreptatea. Eu nu ştiu sigur dacă este adevărat aşa ceva.

Eu o să-i dau un sfat părintesc. Nu e normal. Eu nu ştiu dacă este adevărat. A spus Valentina că este copilul lui Cristi? Eu nu cotest, este posibil, dar să spună ea. Eu ştiu că nu a avut o relaţie amoroasă şi că nu este un copil făcut natural. O să vedem dacă este adevărat. Cristi mă sună aproape în fiecare zi, chiar şi din arest să vorbim. Dacă este adevărat, o să-i dau ce sfat cred eu de cuviinţă”, a spus Gigi Becali pentru România TV.

Sursă: antena3.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×