Gigi Becali, reacţie uluitoare despre viitorul copil al Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea

Iuliana Spirache   
în Hotnews
05/01/2016, 08:39
Gigi Becali, reacţie uluitoare despre viitorul copil al Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel, fosta soţie a lui Cristian Boureanu, a fost surprinsă cînd îl vizita pe Cristi Borcea la închisoare.  Dacă în urmă cu puţin timp Pelinel nega că ar fi însărcinată, ieri blonda a anunţat cu mare bucurie vestea că va avea un băieţel.

Gigi Becali, naşul lui Cristi Borcea, a vorbit despre situaţia fostului finanţator al clubului din „Ştefan cel Mare”. „Eu mă consider părintele spiritual al lui Cristi. Eu nu botez decât copii făcuţi prin Sfânta Taină a cununiei. Nu ne jucăm acum cu Sfintele Taine şi cu nevestele. Eu o să ţin cu dreptatea. Eu nu ştiu sigur dacă este adevărat aşa ceva.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Eu o să-i dau un sfat părintesc. Nu e normal. Eu nu ştiu dacă este adevărat. A spus Valentina că este copilul lui Cristi? Eu nu cotest, este posibil, dar să spună ea. Eu ştiu că nu a avut o relaţie amoroasă şi că nu este un copil făcut natural. O să vedem dacă este adevărat. Cristi mă sună aproape în fiecare zi, chiar şi din arest să vorbim. Dacă este adevărat, o să-i dau ce sfat cred eu de cuviinţă”, a spus Gigi Becali pentru România TV.

Sursă: antena3.ro

 

Închide ×