Gigi Becali, reacție furibundă după referendum: „Facem alt referendum!”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
09/10/2018, 00:00
Gigi Becali, reacție furibundă după referendum: „Facem alt referendum!”
Gigi Becali, reacție furibundă după referendum: „Facem alt referendum!”

Gigi Becali și-a ieșit din fire după ce a aflat rezultatele referendumului pentru familie. Latifundiarul din Pipera a declarat, în direct la România TV, că este dispus să lupte pentru organizarea unui nou referendum pe aceeași temă.

Patronul FCSB  avut o reacție agresivă, după ce echipa sa a pierdut meciul cu Concordia Chiajna, 0-1. Gigi a tunat și a fulgerat când a auzit că referendumul pentru familie a eșuat.

Gigi Becali, reacție furibundă după rezultatele referendumului

„Partidele cheltuie bani la alegeri, când oamenii primesc 100 de lei și se duc la vot. Asta e România noastră, oamenii pot fi scoși la vot doar dacă le dai bani. Nu îi interesează pe ei viitorul copiilor și al nepoților. O să facem noi alt referendum, cu alte alegeri, când o să iasă poporul român să facem 30%. O să facem referendum cu alegeri.

Gigi Becali a tunat și a fulgerat după că referendumul pentru familie a eșuat
Gigi Becali a tunat și a fulgerat după ce referendumul pentru familie a eșuat

Nu a învins LGBT. Ei vor să se căsătorească în Biserică, asta nu o să se întâmple chiar dacă o să intre toți preoții noștri în pușcărie. Ce vină are Patriarhul? Noi nu putem să îi cere demisia. Suntem cel mai prost popor de pe fața gloului pământesc. Credeam că bulgarii sunt, dar noi suntem cei mai proști. Facem alt referendum și cu asta basta.

Gigi Becali: Facem alt referendum!

„Facem un partid, schimbăm clasa politică, facem alt referendum. O să mă mai consult cu duhovnicul, cu preoții, cu călugării de pe Muntele Athos, o să vedem ce o să fac. Cât de prost popor să fii, să nu poți să pui o ștampilă. Am apelat la toate tertipurile, m-am dus la vot de 5 ori, am scos echipa din cantonament ca să voteze. Toată familia mea a votat. Mama mea, la 90 de ani, a votat. ”Mamă, mă duc, e mărturisire de Hristos!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×