Gigi Becali, mesaj pentru procurorul care a vrut să-i pună sechestru pe avere! „Fă-i și lui Sfântul Mina un dosar penal”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 18:14
Gigi Becali, mesaj pentru procurorul care a vrut să-i pună sechestru pe avere! „Fă-i și lui Sfântul Mina un dosar penal” GALERIE FOTO
Gigi Becali, mesaj ironic pentru un procuror. Sursa foto - hepta.ro

Gigi Becali i-a transmis un mesaj procurorului care a vrut să-i pună sechestru pe avere! Patronul FCSB a povestit la final de an câteva momente mai dificile pe car ele-a traversat în 2019.

Gigi Becali, mesaj pentru procurorul care a vrut să-i pună sechestru pe avere!

„Mi-au pus sechestru pe avere. Mi-a zis episcopul de la Teleorman să fac un acatist pentru Sf. Mina.

E un sfânt care îi ajută pe păgubiți. Și am făcut cinci zile acatist pentru că așa mi-a zis episcopul, că nu există cineva care să rămână neajutorat după ce l-a chemat.

„Fă-i și lui Sfântul Mina un dosar penal pentru favorizarea infractorului!”

Mi-a dat în cap că judecătoarea scoate sigur sechestru. După ce l-a scos, i-am dat mesaj procurorului.

Acum, fă-i și lui Sf. Mina un dosar penal pentru favorizarea infractorului pentru că a venit în ajutorul meu”, a glumit la final Becali, la Antena Stars

Vă  reamintim că Tribunalul București a decis la jumătatea lunii să ridice sechestrul pus pe suma de 184.819.120 de lei, aproximativ 39 de milioane de euro, în dosarul în care Becali e acuzat, împreună cu nepotul Vasile Geambazi, de spălare de bani.

Conform procurorilor, Becali ar fi cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari pe care l-ar fi vândut nepotului Vasile Geambazi cu un milion de dolari.

Geambazi a devenit proprietar cu acte în regulă și a cerut de la ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) despăgubiri pentru că nu poate folosi terenul. Aproape imediat, Geambazi a dat statul în judecată.

Mai mult de atât, între timp, Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×