Gigi Becali, mesaj pentru procurorul care a vrut să-i pună sechestru pe avere! „Fă-i și lui Sfântul Mina un dosar penal”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 18:14
Gigi Becali, mesaj pentru procurorul care a vrut să-i pună sechestru pe avere! „Fă-i și lui Sfântul Mina un dosar penal” GALERIE FOTO
Gigi Becali, mesaj ironic pentru un procuror. Sursa foto - hepta.ro

Gigi Becali i-a transmis un mesaj procurorului care a vrut să-i pună sechestru pe avere! Patronul FCSB a povestit la final de an câteva momente mai dificile pe car ele-a traversat în 2019.

Gigi Becali, mesaj pentru procurorul care a vrut să-i pună sechestru pe avere!

„Mi-au pus sechestru pe avere. Mi-a zis episcopul de la Teleorman să fac un acatist pentru Sf. Mina.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

E un sfânt care îi ajută pe păgubiți. Și am făcut cinci zile acatist pentru că așa mi-a zis episcopul, că nu există cineva care să rămână neajutorat după ce l-a chemat.

„Fă-i și lui Sfântul Mina un dosar penal pentru favorizarea infractorului!”

Mi-a dat în cap că judecătoarea scoate sigur sechestru. După ce l-a scos, i-am dat mesaj procurorului.

Acum, fă-i și lui Sf. Mina un dosar penal pentru favorizarea infractorului pentru că a venit în ajutorul meu”, a glumit la final Becali, la Antena Stars

Vă  reamintim că Tribunalul București a decis la jumătatea lunii să ridice sechestrul pus pe suma de 184.819.120 de lei, aproximativ 39 de milioane de euro, în dosarul în care Becali e acuzat, împreună cu nepotul Vasile Geambazi, de spălare de bani.

Conform procurorilor, Becali ar fi cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari pe care l-ar fi vândut nepotului Vasile Geambazi cu un milion de dolari.

Geambazi a devenit proprietar cu acte în regulă și a cerut de la ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) despăgubiri pentru că nu poate folosi terenul. Aproape imediat, Geambazi a dat statul în judecată.

Mai mult de atât, între timp, Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro

 

 

 

Închide ×