Gigi Becali, intervenţie nervoasă la un post de televiziune: „Eu mă bat cu voi toţi”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/08/2016, 15:48
Gigi Becali, intervenţie nervoasă la un post de televiziune: „Eu mă bat cu voi toţi”

Gigi Becali a avut o intervenţie halucinantă în direct la Antena 3. Omul de afaceri i-a spus jurnalistei Alina Petrescu că răspunde doar la întrebările care îi convin şi să fie mulţumită că face rating.

Gigi Becali a intrat în direct, prin telefon, după ce ziarista a anunţat că nepotul latifundiarului, Vasile Geambazi, va primi de la statul român 300 de milioane de lei, o despăgubire record.

Iată o parte din dialogul dintre Alina Petrescu şi Gigi Becali:

Gigi Becali: Te-ai lămurit cu despăgubirile? Dacă nu te-ai lămurit mai spun o dată. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat definitiv şi irevocabil despăgubiri în 2011 lui Geambazi, nepotul meu, şi această tranşă este una din cele cinci tranşe conform legii.

Alina Petrescu: Câţi bani aţi plătit dumneavoastră proprietarului de drept al terenului, moştenitorului?

Gigi Becali: 500 de milioane de euro.

Alina Petrescu: 500 de milioane de euro?! Faceţi glume bune, dar să ştiţi că este post acum. Nu ar fi frumos să minţiţi.

Gigi Becali: Dacă veniţi toţi jurnaliştii la un loc, eu mă bat cu voi toţi. Crezi că tu, una singură, mă poţi birui pe mine? Vă biruiesc pe toţi la un loc. Eu fac emisiune aşa cum îmi place mie, nu cum îţi place ţie.

Alina Petrescu: Adică dumneavoastră răspundeţi doar la întrebările care vă convin?

Gigi Becali: Da. Şi dacă mă suni, accepţi aşa. Ce? Mă poţi obliga? Să zici ‘mulţumesc’ că îl pe Becali la telefon şi faci rating. Nu îţi ajunge? Mai vrei să îţi şi răspund?

Alina Petrescu: Aş vrea să nu minţiţi.

(…)

Gigi Becali: Să ştii că nu m-am enervat. Mă distrez doar. Ţip aşa… doar ca să fiu mai convingător. Cum ar fi să mă enervez eu cu o copilă ca tine? Nu mă poţi tu birui pe mine.

Alina Petrescu: Nici nu îmi doresc. Eu vă adresez doar nişte întrebări la care aş vrea să răspundeţi.

Gigi Becali: Ai vrea tu să mă biruieşti, dar nu poţi. Hai să fii sănătoasă.

sursa: dcnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×