Trei fetiţe au fost ABUZATE de vărul lor mai mare. Gigi Becali a aflat, iar ce a urmat a emoţionat întreaga Românie!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/11/2017, 07:50
Trei fetiţe au fost ABUZATE de vărul lor mai mare. Gigi Becali a aflat, iar ce a urmat a emoţionat întreaga Românie! GALERIE FOTO
3 fetiţe au fost abuzate de vărul lor mai mare. Gigi Becali a aflat, iar ce a urmat a emoţionat întreaga Românie! VEZI IMAGINILE GESTULUI ÎN GALERIA FOTO
Gigi Becali, gest emotionant pentru cele 3  fetite abuzate de varul lor mai mare! Au ajuns sa doarma cu mama si bunica lor in acelasi pat, dar Gigi Becali le-a facut cadou o casa. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Trei copile au fost greu incercate de soarta, iar nefericirea lor a atins punctul culminant in momentul in care micutele au fost abuzate de varul lor mai mare.

Pentru a scapa de situatia crunta de acasa, mama fetelor si bunica lor au ales sa plece si sa traiasca la limita saraciei. Intr-o casa darapanat, care ar fi putut in orice clipa sa se darame peste ele, singura fericire a fetelor era aceea ca scapasera de cosmarul la care erau supuse de varul lor.

Gigi Becali a auzit de povestea copilelor si nu a inchis ochii. Latifundiarul le-a facut cadou o casa, in care sa se mute impreuna cu mama si bunica lor bolnava. „Sa stiu ca sunt cu copiii mei in casa mea, ca nu mai suntem umilite, jignite, nu am crezut niciodata, niciodata si parca nici acum nu imi vine sa cred”, a spus mama fetelor, cu lacrimi in ochi.

In momentul in care au intrat in casa, chipurile lor s-au luminat. Celor trei surori abia le-a venit sa creada ca, in sfarsit, au caminul lor.

La fel de entuziasmate au fost si cand au vazut curtea, marturisind ca o vor ajuta pe mama lor sa planteze legume in gradina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×